Maria, Jensens

Ska alldeles strax cykla in till stan för att träffa dessa saknade tjejer! Blir lunch på Jensens Böffhus! MUMMA
Jag, Sofie och Sanna

Maria, största gräddbullen!

Var ju mors dag igår och det firades med presenter och tårta :)
Kolla in denna gräddbulle som jag och brossan fick dela, nästan större än prinsesstårtan :O
mmm vad god den var, knappt så att jag orkade hela!

Maria, nya Mai-kläder

Fick allt detta förra veckan :)
,

Maria, rysslands låt på svenska

hahaha!

maria, woohooo SWEDEN!!

Satt uppe och tittade på eurovison med Kevin igår. Galet att Sverieg vann! Det var såå rätt och är glad att Ryssland inte vann!

Maria, grillning

Igår blev det grillning med Kevin, Jennifer och Kim. Det var såååå gott :D namnam!
(gammal bild)

Maria, Ny bikini

Hittade äntligen en USA bikini, tyvärr från Sverige :P
Gina tricot - 79 kr/del

Maria, dagarna rullar på

Sorry för min dåliga uppdatering! Har haft en hel del att göra, många vänner att träffa m.m. Har bland annat varit ute både fredag och lördag (ajajaj Maria!), varit på släktfest, solat på bo01, tränat och träffat Kevin så mycket som möjligt ;)
Innan KB ;)

Maria, newcomer of the year

Gick in på UTA:a hemsida och möttes av detta :)
Kolla in denna länken

May 17, 2012

 

FRISCO, Texas -- Maria Sandstrom, who had medal finishes in a pair of distance events at the Southland Conference Outdoor Track & Field Championships, has been named the SLC's Women's Newcomer of the Year, the league office announced Thursday.

The sophomore from Malmoe, Sweden (Malmoe Latin School) was the league runner up in the 5000 meters with a time of 17:25.79. In addition, she placed third in the 10000 meters (37:06.84).

Her mark in the 5000m was the fifth fastest time in school history, while her clocking in the 10000m ranks fourth in UTA history.

The annual outdoor track and field awards are voted on by the league's men's and women's head coaches and SID's and are based on the performances of the student-athletes' outdoor track and field season.

--www.UTAMavs.com--


maria, Kevins nya lägenhet!

Har äntligen fått se Kevins nya lägehet, så fin! Titta vad han har tryckt ut och ramat in :)
Vi (jag) åt svenskt lösgodis och marabou :D som jag längtat efter det!
Förresten så fyllde farsan år igår, grattis pappa!

Maria, hemma!

Kom hem i onsdags och det är sååå skönt att vara hemma igen!! :D Har träffat familjen, Kevin och tränat med löpgruppen :) Ikväll blir det att träffa löpgruppen igen, så ska äntligen få träffa Johanna :D
Är en hel del jag kommer att sakna i USA ändå, som t.ex. alla man lärt känna :( (och vädret såklart)!
Kommer sakna denna tös extra mycket!
När man kom hem möttes man av ett nystädat rum och denna tavla ^^

Maria, loppet

Nedan har ni loppet (=

Maria, 5000m

Blev ett silver på 5000m i söndags :D
Hur nöjd som helst, var dessutom endast en sek från ettan ;) Tiden var inte så speciellt bra, men även detta lopp gick långsamt i början!

Hannah slut

Vilket tråkigt slut set blev. Var så sjukt taggad på ett snabbt lopp, men så går starten och vi joggar fram till det är 500meter kvar,då sätter 800m löparna fart och jag står kvar. Tog iaf poäng, men loppet gick påtok förlångsamt för att jag skulle kunna persa störigt när jag är i bästa formen någonsin, men antar att sånt händer. Nu håller jag på att packa ihop det sista ... Imorgon bär det ÄnTLIGEN av hemåt :)

Hannah Final

puuuh vilken pers, HATAR försök, det går liksom inte att vinna bara att förlora:P Tog mig iaf till finalen, förväntar mig en mkt bättre tid imorgon, men då blir det ju en annan typ av lopp. Idag låg alla occh lura till sista varvet, sen blev det spurt, kom in som trea på 4.38 imorgon gäller det.  Haha har jag förövrigt glömt berätta att jag även ska köra 5000 imorgon. Coach kom för två dagar sen och bara; såg du att vi wildcardade dig i 5000. haha så nu ska jag alltså köra det efter 1500, det kmr bli en låååång dag. Så laddar upp med Harry Potter på tv, sängläge och mat hehe nice :)

Maria, 10 000m!!

Äntligen är det som jag fruktat den senaste veckan över, haha! Mitt första 10000m på bana :P Det gick ganska bra faktiskt, slutade trea (detta är conference så knep hela 6 poäng till vårt lag). :) Tiden var dock inte så bra (37.07), nästan katastrof, men så går det när hela fältet öppnar på 91 sek efter 400m, hahaha ^^
woohooo! :) Nu blir det vila i två dagar och på söndag väntar 5000m!

Maria

Har precis tagit ner allt från mina väggar i mitt rum, så nu ser det helt kalt ut :/
Sakta men säkert så börjar packningen också!

Maria, olive garden för andra gången på 4 dagar...

... japp vi gillar det ställlet, måste ju passa på innan man åker hem ^^ Trevligt sällskap även denna gång. Vi hade en avskedsmiddag, så det var typ sista gången jag såg Marissa idag, ja jag vet inte på hur länge :((
Här har ni söta Marissa!
Jag, Emily, Idilio, Jennifer, Esther, Marissa, Elin, Elin & Hannah :)
MuMmA

Maria, finals är äntligen över

wooohooo!!! :D
Då var mitt skolår här på UTA över, har gått så sjukt snabbt :S Nu är det bara conference kvar!

Maria, är hemma om...


Hannah whoopie

Det stavas SOMMARLOV !!!!

Maria, plugg-godis

mmm...

Maria, when I get home after practice


Maria, godmorgon!

Upp tidigt idag för att kunna göra träningen innan det blir för svettigt ;) Intervaller med Emily som gäller! Förresten så har jag bara en final kvar imorgon, sen är jag klar med eländet!!!
Längtar!! Men först ska det köttas!

Hannah pluggbreak

Wiho tror jag är i bra form för conference. Gjorde 400ingar idag, de gick på63,62,63 ganska snabbt för att vara jag :) nu ska jag förbereda mig för en natt med kemi, sen två prov och sen sommarlov. Yey !!!!

Hannah plugg

Smut hur mkt saker man kankomma på att göra för att slippa plugga. Som att informera er om att jagfår sommarlov imorgon, vad säger nior det vavavava ;)

Maria, olive garden

Var på Olive Garden igår med Elin och Eric!
Mums!

Maria, pluggggggggg

Bläää på de! Så man får ju ta nån paus ibland ;)
Satt ute och pluggade, lite myyys ändå!
Vad gör man inte när man har tråkigt...
hahah??
Styrkan har gett resultat
stort huve?
Klippt mig, fint va?

Maria, bra start på dagen!

Efter morgonträningen åkte jag, Hannah och Caroline och åt brunch. Åt "american pancakes with golden apple topping, scrambled eggs with bacon and hot choclate". Det var sååå sjukt mumsigt!
namnam, är så proppmätt nu så jag tror jag spricker ^^

Maria, poolparty

Har precis varit på poolparty på Mavsplace (ett lägenhetsområde här vid skolan)!
MTV skulle vara och filma där, men vi blev så hungriga och stack innan de kom dit
Haha jamie hade en sjuk lapp på sin dörr. För er som inte ser så står det (Drunk Hot Grils Come On in!!! Free Drinks)

Maria, om ni undrar

Vissa av er undrar kanske varför jag väljer att åka hem efter denna termin och inte fortsätta springa och studera här på UTA. Fastän att en del av mig vill stanna (nu när jag börjat trivas så bra) så finns det många skäl till att jag vill åka hem:
  • Har haft ett års studieuppehåll från min idrottslärarutbilning, så nu till hösten blir det till att börja på avancerad nivå och återförenas med min underbara klass! :D
  • Mina underbara vänner! (har saknat er fööör mycket!)
  • Familj
  • Kevin såklart <3
  • Sverige är bäst! (trotts att det är kallt)
  • Längtar efter att få cyckla runt i malmö och...
  • ...Ha nära till havet ;)
hehe det var några av skälen, sen ska de bli så skönt att ha nära till allt, ha möjligheten att ta kollektivtrafik och inte dö av svett på träningen ;)
Älskade Malmöööeee

Hannah Biblioteksuppdatering

Hanger i bibblan och pluggar pa, avslutade precis mitt sista kemiquiz med 100% och har aven lamnat in min slutuppsats i engelska. Sa nu har jag bara tva prov att plugga pa,har proven pa tisdag sen ar det sommarlov :) Dags att borja rakna ner pa riktigt. Efter tisdag blir det full fokus mot conference, och sen bar det av hemmat. :D:D:D Men nu ar det dags att fortsatta plugga pa kemin och min engineeringsclass, konstruktioner...snaaark ;)  

Maria, idrottsbankett!

XC-tjejerna :)
Jennifer fick ta emot pris som senior
De bästa! Elin, Caroline, Emily, Jennifer, Hannah, Maria :D
Tänk att om 2 veckor kommer jag inte att få träffa denna tjej mer :'(

maria, finals

Japp då börjar finlasveckan närma sig med stormsteg, men vad gör Maria???? - JO hon sitter och är uppslukad av den här boken istället:
Jupp tro det eller ej, men nörden har läst ut 2:an, gått och köpt 3:an (2 dar sen) som nästan även den är utläst! Bra Maria, speciellt när du har ett prov imorgon. Kanske bäst att börja plugga nu?

Maria, min första baseball match ever!

Japp då var det gjort! Min första baseball match (även min sista) någonsin! Jag och Emily var och såg på när vår skolas lag spelade.
Såhär såg det ut. Såå spännande :O Nä haha jag skojar bara, det var segare än att sitta och titta på brännboll :S Så efter 30 min tröttnade vi och gick och käkade frozen yogurt istället, mumsigt!
Kolla så många de är i ett lag!? Lite underligt att de behöver så pass många spelare när de bara är 5 ute på plan x)

Maria :)


Maria, yummy!

Min nya favvo bland Ben and Jerry's :D
Greek frozen yogurt: Banana Peanut Butter - Banana greek frozen yogurt with peanut buttery swirls! Sååååå god!! Hoppas den kommer till Sverige inom kort så att jag kan njuta av den även i sommar ;)

Maria, sista morgonträningen...

...woohooo!! Japp, idag hade jag den sista morgonträninen och styrkan här någonsin. Såå skönt att slippa den förbannade meningslösa styrkan :D !!!!
Är förresten ledig idag, NAJS ;)

RSS 2.0