Hannah Ohh happy day :D

Asså shit vilken bra dag det har varit idag !!! Igår var världens största skitdag så behövde verkligen få lite positivitet i luften hehe :P Iaf först fick jag tillbaka min engelskuppsats...100% WTF !!!! har aldrig fått i närheten av 100 varken här eller hemma någonsin, jag antar att min lärare gillar mig höhö hon tog tom upp mitt argument för hela classen :P Sen fick jag tillbaka en mattelab som jag visste inte hade gått så jättebra men hör och häpna precis under 90% på den. Sen gjorde jag en av mina bästa träningar någonsin, känner mig skitstark. Jisses vad allt svänger :P Men sålänge det är på rätt håll så gör det mig absolut ingenting !!!
Saknar dock att kunna burra ner huvudet i pälsen på vovsingen när allt inte går som man tänkt sig. Gaah blir tokig av att leva utan djur runt omkring mig!!! 

Maria, sååå nice!


Maria, what happens in Arlington!?

Igår blev det även AppleBee's och bio!
Det här åt jag, MUMS!
Såg sedan på the Grey. Spännade film, men blev sjukt besviken på slutet!!!

Maria, Dällas!

Blev aldrig något museum som planerat, för lååång kö! Istället körde vi till North Parks Mall och shoppade ;)
Köpte en BH från Victoria Secrets och det andra från forever XXI

Maria, maaat e livet

Dagens backpass är avklarat och snart kommer Caroline och hämtar oss för en eftermiddag i Dallas :)
Igår lyxade jag till det ordentligt! Sushi till lunch och pizza på Nizza's Pizza till kvällmat, MUMS!

Hannah Äntligen fredag

Blää missade rodeon igår eftersom jag hade kemilabb. Sjukt surt med tanke på att vi bara var där i typ 5 min. :/ Meeeen käkade med bästa Pierre ist och det är är ju inte helt fel det heller :)
Fullt program hela dagen idag, och nu är det dags för träning på mac innan det bär av mot mallet för skridskor eller bio och olivegarden :D
Hehe lite kul bild som ploppade upp på fb idag :D

Maria, freedag!

Har bara 2 lektioner idag (redan varit på en), sen är man ledig :) Ingen träning idag heller, sköönt!
Här kommer videoklippet som jag lovade ;) Det är typ sånt här de visar på en Rodeo show!

Maria, t-shirt vädret tillbaka!

Idag kunde vi återigen springa med t-shirt, sååå skönt med lite sol och värme! :)
Idag har jag, Elin och några andra internationella friidrottare varit i Forth Worth på en "cowboy festival" och sett på Rodeo :)
Vår coach och hans Lisa :)
De smällde fyrverkerier där inne!
Hästar, tjurar och sånt är inte riktigt min grej, men den här rodeo showen var faktiskt ganska bra, lite lång bara :P Dramatisk var den också! En kalv dog när de skulle fånga in honom :S Sjukt hemskt att se lillen bli förlamad (då var det inte så roligt längre!) :( Ni får se filmer imorgon, så kan ni få se hur de går till ;) Natti!

Hannah Dagens studyhall :P

Haha så sjukt kul :P Den första är dock lite roligare om ni inte har så mkt tid ;)

Hannah texas weather ...


Imorse regnade det som bara den och nu är det typ jätteblåsigt och igår förmiddags var det hur fint som helst. Var finns logiken liksom ?

Maria, regn, regn och regn

Har regnat konstant hela gårkvällen och hEla natten! Ösregnar gör det fortfarande och har inte riktigt lust att sätta min fot utanför lägenheten och gå till skolan :/
Ser inte fram emot träningen idag :P

Maria, 1 vecka

Har nu varit i Arlington i en vecka. På nått sätt så känns det som om jag varit här mycket längre, beror väl på att jag har hunnit med så mycket redan.
Idag gjorde jag mitt första prov som gick över förväntan :) Fick 34/40 (85%). Tänkte belöna mig själv med lunch från BA LE Deli, men såklart har de stängt ner hela restaurangen :S Var ska vi nu äta när vi vill ha nått billigt, snabbt och gott i närheten? :P (maten där kostar bara mellan 30-40 kr)
RIP :'(

maria


Maria, simning

Swimming for fitness kommer lätt bli min roligaste klass, men blev faktiskt lite besviken idag. Ingen av de avdankade simmarna är speciellt bra och passet kunde varit lite roligare :P
  • 200m insim
  • 200m ben
  • 200m arm
  • 12 x 50 m (vad som helst)
  • 20 x 25m (-ll-)
Ganska tråkigt pass faktiskt :/ Har precis suttit och kollat igenom mina gamla simmarbilder och konstaterat att det finns sjukt få bilder på när jag simmar. Här har ni nästan alla typ:
Från ett läger i Snogeholm
Haha fiiint ^^

Hannah Great workout, amazing weather, happy times !!!

Sprang precis i perfekt väder. Helt lagom shorts och tshirt väder. Vansinnigt nice !!! Har verkligen blivit bortskämd med vädret på senare tid. :) Men tydligen ska det bli storm och komma 80mm regn imorgon, har så svårt att föreställa mig hur det svänger :P
Har bildat en studygroup med nga tjejer i min matteclass. Jäklar vad de snackar fort haha fattar inget av vad de säger, de hinner typ gå igenom veckans alla händelser innan jag sagt hej typ x) Men vi har riktigt kul så det blir nog bra !!! Nu ska jag ut  och njuta av kvällssolen au revoir :D
Smile :)

Maria, blööööö

Tävlingen gick inte alls bra igår :/ Min säsongsöppnining var mycket sämre än den har varit på år :S Men så kan det gå ibland antar jag.
Nu blir det fokus på träning istället! Snart har vi långpass i River Legacy Park ;)

Maria

23 ° man tackar!
Häng vid poolen
Åt precis vår egenlagade thaigryta ^^
Imorgon är det dags för min första inomhus tävling för det här året :S ska springa 1600 m, wish me luck!

Hannah Värme ohhh du älskade värme

Har blivit en del stekande vid poolen idag med. Riktig svensk sommar ett par dagar på rad nu nice !!! Nu har jag suttit ett tag i biblan och jobbat med min matte. Har ju gått riktigt bra hittills, fast nu kom en massa grejs som jag glömt in i bilden...dessutom är det på repetionspappret så finns ingen förklaring på det hela i boken. TUR att jag tog med min svenska mattebok, synd bara att den ligger fint i lägenheten på cenntennial :p
Fick iaf över 90% på mitt första quizz gjorde såklart ett slarvfel, men vad gör det :D
Kanske snart dags att börja träna i poolen igen :D

Maria, fredag!

Igår var vi på cheesecake factory och jag åt den gär godbiten till dessert ;)
Efter det blev det bio, the girl with the dragon tattoo!
Förutom en del väldigt obscena scener så var filmen bra :)
Idag ska det bli 23 grader, så tänkte ligga och steka lite efter lunch ;)

Maria, wieeehii :D

Asså måste bara säga att vädret är sååå najs!! :D Kunde springa i sport bh och shorts, helt sjukt underbart!!!
Nu blir det mat och bio! :)

Maria, oh sunny sunny day!

Det här vill ni där hemma antagligen inte veta, men idag kunde jag gå till min lektion i shorts så det så ;) Glassigt!!!
Svensk sommar i januari?? Ja varför inte :)
Vita ben som snart kommer bli bruna och fina ;)
Inte ett moln...

Maria, yesterday

Här har ni mina böcker som jag var och hämtade upp igår ^^ Det är den där Foundations of Sport... - boken som jag haft innan i en äldre upplaga :P
Var även och hämtade upp den här lilla mojängen, kallas för "clicker". Denna ska jag använda i en av mina kurser för att läraren ska få närvaron och vi ska även göra små prov på den :P Tycker bara att det verkar klyddigt, men jag lär mig väl :P
Åt Sesam chicken igår, MUMS! :)
Btw så är min drug & behavior klass sjukt intressant ;)

Hannah Funderar på att städa mitt rum...


Hannah Ny termin nya tag :D

Vädret är sjukt nice, får liksom se solen varje dag, är man ju inte vad vid hemma !!! Dessutom är alla mina classer jätteintressanta. Eller alla utom music appreciation, helt värdelös kurs, a waste of time. Men en bra sovstund ska man väl inte tacka nej till. Allt annat är jättekul så whatever !!!
Ikväll ska vill till cheesecakefactory och sen kmr Pierre äntligen hit :D
Great day !!!!

Maria, like nike

Fick dessa fräsiga skor igår
sååå najs ;)
Inatt vaknade jag kl 5 pigg som en mört och kunde inte somna om, men det gjorde inte så mycket för vi skulle ändå upp vid 6 ^^ Kan sova lite nu istället då jag inte börjar förän 12.30 :)

Maria, first day of schooool

Vaknade ju såklart 4 inatt (kl 11 i swe) och var hur pigg som helst! Men som tur var så kunde jag somna om efter ett tag och känner mig helt ok idag :P Tröttheten kommer tillbaka ikväll antagligen ^^

Här är mitt schema, som ni ser så hade jag tre klasser idag
Behavioral dynamics... - haha kommer bli lite små tråkig eftersom jag läst detta i Sverige, med exakt samma bok! :O
Sports Nutrition - Läser denna med Emily :) Kommer nog bli ganska svår, men intressant!
Swimming... - Ska bli såå kul :D Klassen består av ca 20 pers och många av dem är gamla avdankade simmare, precis som mig! :)
Kan ju bara säga att jag är rätt nöjd hittills ;)

Maria, framme och dödstrött!

Äntligen framme efter en låååång resa! Bytade flyg i New York och skulle bara ha 1 h och 40 min på mig så trodde att jag skulle missa flyget till Dallas. Men som tur var så kom vi dit 40 min för tidigt, så resan gick hur smidigt som helst :) och min väska har jag denna gång :) Nu är jag sjuuukt trött och ska hoppa i säng direkt. Har skola imorgon som börjar 8.00, jippie liksom!!
Såhär känner jag mig just nu ^^ Natti!

Hannah Satan vilket jetlag

Hej och Hå för jetlag. Klockan är typ kvart i åtta och jag har velat gå och lägga mig i typ en timme. Har bestämt mig för att jag inte får gå och lägga mig innan maria kmr. Blir svårt att klara. Fick sova till tre inatt innan jag vaknade. Var piggast på träningen imorse iaf haha. Första dagen av classer kändes ganska bra. Inget som verkar svårt än så länge, bara klyddigt hur man ska klara av att lämna in allt, en massa olika hemsidor och mög :P Imorgon har jag dock mina jobbiga classer, calc och english ve och fasa. :P
Vädret är fortsatt varmt, började dagen kl06.30 med morgonpass i 17 grader :D
Hade nästan kunnat köra i min 80tals outfit.

Hannah Nog för att jag är ett Hellnerfan, men detta var bara såååå rätt !!!

Sååå många år jag har gått och stört mig på att det aldrig är ngt hästfolk som får pris, där är alltid ngn fotbolls eller hockeyspelare ivägen. Bugar och bockar för "Roffe"...och la silla ;)

Hannah Såhär kunde jag gå runt idag ...

Inte ens lite kallt var det, guuuud vad jag älskar värme, känns ändå bra att vara tillbaka!!!
Imorgon kmr Maria och på torsdag kmr Pierre, sen är ordningen återställd :D

Maria, bilduppdatering

Varit lite dålig på att skriva de senaste dagarna, så här kommer lite bilder från helgen ;)
I fredas blev det förfest hos Elin och sedan utgång till etage :)
I lördags åt jag fondue med älskling :) MUMS!
Lagade en supergod ost- och skinkpaj igår. Redan slut såklart :P

Maria, yeeeeesssss! :D

Woohooo gick precis in på min malmö högskola mail och fick ett mail om tentaresultatet. Jag klarade mattetentan :D !!!!!! Kunde inte varit mer glad nu :D Har inte varit så roligt att ha den efter mig hela hösten :P

Hannah Näst sista dagen hemhemma !!

Nyss varit ute och kört distans en timme, nu blir det hembakad pizza med les familjoz innan det är dags för en helkväll med töserna :)
Snart bara en heldag kvar i svealand!!!
Har förövrigt kapat lite mer än 2 dm av mitt hår idag, bildbevis kmr imorgon ;)

Maria, ZZzzzZZzz

Usch, har inte gjort så mycket mer än att plugga matte och träna idag :/ Känner att jag inte kommer hinna lära mig så mycket mer ikväll så nu ger jag upp och går snart och lägger mig. En tenta på 6 h väntar imorgon, JIPPIE liksom!
Förutom plugg och träning hann jag faktiskt med en liten runda på coop också (tvungen att ladda med godis inför imorgon). När jag klev in genom dörrarna stannade jag direkt och min första tanke var: "Vart har jag hamnat?". Kände inte igen mig alls ^^ De har tydligen totalrenoverat där inne och flyttat runt på allt! Tänk så mycket som kan hända när man är borta 4 månader ;) haha.

hannah voila en uppdatering ;)

well, well när man börjar på offentliga klagomål får man väl ta tag i saken och börja uppdatera. Första halvan av lovet fanns det absolut inget att uppdatera om och andra halva har varit fullspäckad så då har inte blogga hamnat överst på min lista. Idag har jag hängt med josse, tränat, varit en snabb sväng hos maria och sedan hängt med johanna hela kvällen :D
Nu är det dags att sova, två hela dagar kvar i sweden, sen bär det av :)
Btw körde intervaller idag, 2000, 1000. Det var inte så mkt och det gick inte fort meeeeen ack vad nice det var !!!!

Maria, vad jag själv gjort då...

...ja de senaste dagarna har det blivit:
  • Träning såklart ;)
  • Shopping med Jennifer och Elin
  • Mammas födelsedag (firades med shopping och kräng på Rosegarden)
  • Bastu och "spa" med Kevin i vår lilla källare
  • och en del mattepluggande, bläää (tenta på fre)
Bakade en tigerkaka till födelsegrisen
Buffe, MUMS!
Johanna ser du inte den där lilla sushibiten högst upp i bild? Är du inte stolt över mig? ;) och fler åt jag :P
Lagom sega efter en timme i 70 grader :P

Maria, uppdatering om Hannah!

Sorry för min dåliga uppdatering, fast den är ju faktiskt inte så dålig som Hannahs, så klaga på henne istället. För er som undrar så lever hon och mår mycket mycket bättre som tur är :) Hon har varit en sväng uppåt landet (Uppsala, Stockholm och Nyköping) för att hälsa på Pierran. Sen kom Pierran själv ner till Malmö ett par dar. Efter det vet jag dock inte vad som hände? Hon har inga bra anledningar längre till att inte uppdatera, så Hannah det är dags nu! :P

Maria, helgen redan slut...

...såå fort tiden går, det är skrämmande. Om bara 1 vecka och 2 dagar måste jag åka tillbaka till Texas, whyyyy?? Jag trivs som fisken i vattnet här hemma, trotts allt regn och skitväder :P
Var och såg denna filmen på bio med Kevin i fredags och den rekomenderas!

Maria, tusen & 2!

Blev en debut på tusen & 2 med Kevin, Hannah och Pierre idag :)
Rekommenderar "Italia" - MUMS!

Maria, etage

Igår träffade jag Åsa, var såå länge sen sist så var kul att få träffa henne igen :) Sprang sedan distans med Elin, såå skönt att slippa springa själv, finns inget tråkigare :P På kvällen blev det förfest hemma hos Johanna och utgång till Etage. Finns inget bättre ställe än Etage! Hade en grym kväll :)
"var ska vi sova inatt..."
<3
Töserna!

Maria, så sant så...


Maria, blub blub

Städade lådan under min säng igår och hittade en massa skit man glömt bort att man har. Som t.ex. den här bubbelpistolen jag fick när jag fyllde 20 av några vänner:
Har aldrig provat den innan så var ju bara tvungen att testa helt enkelt... ;)
...och den funkade finfint!
Hade kul i trappen :P

Maria, 2012!

Blev ett nyår med 3-rätters middag och tolvslaget utanför stadsteatern :)
Jennifer och jag
Idag steg man upp sent och har inte gjort så mycket vettigt precis :P Tror jag drar mig in mot Åkarp och Kevin snart.

RSS 2.0