Hannah Wish me luck :)

Nu drar vi till Austin för tävling. 6k ska avverkas på en 2k bana. Sjuuukt mkt mer taggad än sist, var nyss ute och sprang en runda och benen känns bra. Tar väl ytterligare nga veckor innan formen är här men det går åt rätt håll iaf !!!!
Titta vilket fint foto som finns på fb!!! Åhhh vad jag saknar mina tjejer (och världens sötaste unge såklart ;) )

Maria, Kevin är här!!!

Woohoo Kevin kom hit igår :)
Trött kämpe, som rest låååångt
Tog en cykeltur förbi Cowboy stadium! Stort som f*n, sa Kevin!
Min snygging!

Hannah Nu när vi snart går in i den kalla höstmånaden oktober...


Idag

28 sep

Imorgon

29 sep

Fredag

30 sep

Lördag

01 okt

Söndag

02 okt

Måndag

03 okt

Tisdag

04 okt

Onsdag

05 okt

Torsdag

06 okt

Fredag

07 okt

Lördag

08 okt

Söndag

09 okt

Måndag

10 okt

Tisdag

11 okt

MaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMinMaxMin
35° 22° 38° 23° 30° 17° 30° 15° 31° 17° 31° 18° 31° 17°



Tänkte jag ge er en lite väderleksrapport. Bara 15 grader på natten den första brrrrrr, säger jag bara, tur att man har ett tjockt täcke ;) Får väl njuta av 38 grader imorgon istället, hur varmt hade ni hemma sa ni ? ;)



Igår var det förresten en månad tills jag får se min familj igen, jäklar vad tiden springer iväg.
Jag kom ju precis hit !!!!
Längtar tills jag får se dem iaf!!!


Hannah Awesome

Har typ världens tröttaste kropp efter att ha kört dubbelpass nästan varje dag i två veckor. Ikväll var sista passet innan vilan imorgon. Jag okade knappt uppvärmningen och 5 tusingar kändes låååångt borta. Men trotts att det krävde en mental uppoffring utöver det vanliga, så gick det GRYMT mkt fortare än jag trodde det skulle göra. Så sjukt mkt det gör att ha ett gäng att springa med. Man kan bara flyta med och har alltid ngn som puchar en i slutet. GRYMT är dagens ord !!!!
Nu blir det två lugna dagar innan tävlingen, sedan ska jag kötta träning i ytterligare två veckor NIIIIIIICE :)

Om tre månader är det dags att snöra på sig spikarna woooohhhhhhhoooooo !!!!!


Maria :D

Inom en timmes tid så dyker bästa Kevin upp :D
Så om jag blir dålig på att uppdatera de närmsta 12 dagarna förstår ni varför!

Hannah här är lite pics från den gångna helgen :)










Hannah Texas djurliv

Jag lever, för er som tvivlade. Har bara tagit en välbehövlig bloggpaus och gjort andra vettiga saker. Men nu är jag backontrack, på alla sätt. Har till och med börjat skriva träningsdagbok igen, slutade för ett par veckor sedan då ordet crosstrainer kändes utslitet. Men nu har jag börjat igen HÄRLIGT:)
Fick förresten nästan hjärtstillestånd på träningen idag, vi sprang på en ganska ojämn grusväg med massa rötter och av en slump tittar jag ner på marken och där ligger världens äckligaste orm på marken. Jag skrek för allt vad jag var värd och kutade därifrån. Huuu säger jag bara :P
När ormen bestämt sig för att fytta på sig sprintade vi förbi, sedan kom nästa skräckupplevelse, Amadillos. Jag har inte sett ngn förut eftersom jag inte sprungit distans med resten av tjejerna, men de var överallt och ingenstans. Läskigaste distansen sedan jag sprang vilse förra veckan, det var inte heller ngn höjdare men det är en annan historia ;)


Maria 14 år

Hahaha Henrik hade städat sina lådor idag och hittat en gammal dagbok från 2004! I den hade han bara gjort två inlägg, men längst bak hittade han något jag skrivit samma år xD


Hej Henrik! Vet du vad, du är jättedålig på att skriva, du stavar som en kratta och din stil är mycket slarvig och ful.

När du börjar i 8:an kommer du att få IG i svenska på grund av detta. Tror du mamma och pappa kommer att bli stolta för ditt IG i svenska, nej tvärtom. De kommer att bli jättebesvikna. Om man har IG i ett kärnämne får man inte välja gymnasielinje. Så du kommer då att hamna på en av de sämsta skolorna. När du blir vuxen kommer du att få jobba med att steka ägg eller städning.

Så byta för f*n stil och lär dig att stava om du inte vill råka ut för detta eländiga öde.

MVH Anonym


Har inget som helst minne av att jag skrivit detta, jag måste ha varit ganska sur på honom just då :S Var jag verkligen så elak?! :S Hahaha och jobba med att steka ägg, var tusan fick jag det ifrån ^^ Kan säga att jag i vanliga fall inte brukar vara så elak mot min bror, sorry Henrik!

Jag och det lilla trollet 2007


Maria, lite mer hemtrevligt

Som sagt så var vi på IKEA igår :)
Utanför ingången hade de amerikanska-, svenska- och texasflaggan
Såklart blev det köttbullar och potatismos :) Mums!
Köpte även svenskt choklad <3
Alla köpte varsin spegel, men de fick inte plats i bakluckan så fick sitta med dem i knät :P
Nu ser mitt rum lite mer hemtrevligt ut :) Köpte lampan, ny kudde, täcke och påslakanset :)
Hittade ingen tavla jag ville ha så köpte de där blommorna istället ;)
Igår blev det även förfest i vår lägenhet och de flesta i laget dök upp :) hade riktigt kul och önskar att vi hade stannat här längre!!! Drog sedan vidare till ett matställe, men fick aldrig bord så det var inte så vidare lyckat :P

Maria :D På tisdag...

Vet ni vad??!!!
Nu har Kevin bokat flygbiljett och han kommar hit på tisdag!! Helt sjukt! :D LÄNGTAR!!!

Maria, IKEA!!!

Wooohooo vi ska till IKEA idag och jag ska äntligen få köpa ett svenskt täcke och lite marabou :D Såklart blir det ju köttbullar till lunch med ;) NAM NAM :D
Btw träningen idag gick fantastiskt bra, flööög fram :)

Hannah Matteläxa puuuhh

Ahhh vilken panikdag jag hade igår :P Missade volleybollen gjorde jag också :( Men det blev ett bra simpass istället :)
Iaf jag var helt fokuserad på mit sociologytest igårmorse. Så när det var klart vandrade jag nöjd hem och väntade in maria. Sedan vandrade vi till cafeterian och satt där och krängde. Efter ett tag kom jag på att jag hade en matteläxa som skulle lämnas in på kvällens lektion. Tkte inte det såg så svårt ut så jag tänkte att det löser sig sen:P Hehe inte så smart. Det var förvisso inget svårt men vansinnigt tidskrävande. Såå jag snackade med Emil som inte heller hade börjat än och sedan började vi räkna, hälften av uppgifterna var. Insåg att det kanske skulle ta två timmar och vi hade knappt en timme x) Sedan kom vi på att vi hade lagmöte också KAOS !!!! Haha och Emil var utelåst och hade inga skor, så han fick springa till stadion utan skor och jag cyklade med mer mjölksyra än jag ngnsin haft :P Iaf kom nästan i tid till mötet, sedan var det bara att trampa hem igen och fortsätta panikräkna. Satt sedan och räknade hela mattelektionen och när läraren började samla in proven hade vi bara en uppgift kvar. Men vi hann räkna den med, skickligt !!! 
Vi kom ändå undan med fyra fel, som var av karaktären, räknat rätt men valt fel alternativ(multiplechoisefrågor), missat ett minustecken etc. 
Idag har vi ett riktigt matteprov undrar hur det ska gå hehe :P 
 

Nu har det hänt...de har stängt poolen för att det är "för kallt" trodde inte mina öron, men får klara mig med inomhuspool framöver :/


Maria, BUCKEM!!

Fick lite nya kläder idag också :) men jag gillar inte shortsen de är så långa :P
Efter träning, skola och träning gick hela XC-laget på volleyboll match. Som vi hejade!!! Hejade volleybolltjejerna till vinst gjortde vi också!!! ;)
För er som undrar så står det "buckem", kan inte riktigt förklara vad det står för, det är en UTA-grej ;)

Maria, aaaajjj mina öron!!!

Helt plösligt började brandlarmet i vår lägenhet att tjuta som satan! Tänkte att: Hannah vad har du gjort med popcornen?? Men det pep utan anledning och det ville inte sluta :S Fanns inget annat alternativ än att gå ut och då ser vi hur alla i hela byggnaden börjar komma ut. Alla står och tittar på varandra och undrar vad som hänt. Var en tjej som hade stått och lagat mat som trodde att det var hon som satt igång brandalarmet :P haha Vi gick runt byggnaden och det visade sig att det brann i en av lägenheterna på andra sidan :S Sen dök det upp 3 brandbilar! Lite spännade ändå :P hehe
Det var dock långt ifrån så farligt som på bilden :P Tror bara att nån mat hade börjat ta fyr eller nått :P

Maria, history :/

Precis kommit hem från skolan och käkat lunch. Lagade bara en varm sandwich, men ser mer ut som en våffla. Värmde den nämligen i våffeljärnet vi fått av Caroline ^^ Blev ju gott ändå!
Hannah ligger och tar en nap
Inget jag har tid med tyvärr :/ Har ett stort historiaprov imorgon, kill meeee!!!

Hannah 4x1609,344m

Woho sprang igår och det känns bra idag också :D
Vill bara ha lite cred för gårdagens träning...det var 4xmilen (engelska) som gällde, och den avverkades kl 3 på eftermiddagen på ett sönderbränt gräsfält utan skugga, snacka om varmt !!!!!
Hujedamig säger jag bara, någon form av mental stryka måste det väl ändå ge ??? :P
Nu är det dags för lite lunch och sociologyplugg, innan dagens nap ;)



Hannah Pricken över i:et idag :D

Aaaaaahhh idag när jag kom hem från styrkan, så låg det två brev till mig :D Ett var från elin till mig och maria, sååå himla underbart !!!!
Det innehöll ett brev och lite svenska friidrottsartiklar, tack så jättemkt Elin !!!
Sedan fick jag ett lååångt brev från farmor, som verkligen fick mig att längta hem.
Två brev på en dag vilken toppendag va!!!
Dansade till min första lektion idag  :D


Maria, POOOOST!!!

Var precis nere och tittade i brevlådan och äntligen fick jag min check, sådär 3 veckor försent :P Men inte nog med det, där låg även ett brev från Elin :D
Tack Elin :D

Maria, filmbevis

Som ni ser/hör så tyckte vi att det var ganska spännande xD

Maria, texasväder!

Snacka om att det regnade och blixtrade igår :O Har aldrig sett nått liknande, det var heeelt sjukt! :p Om man skulle gå ut från vår byggnad var det som att gå ut genom ett vattenfall!
Medan jag och Hannah var rädda för att gå ut från taket så sprang andra människor runt som galningar i regnet. Precis när vi båda konstaterat hur knasigt detta var, kommer en kille med världens största leende springande mot oss...
Det var James!! xD haha

Hannah Prov och läxor :P

HA fick precis tillbaka mitt första amerikanska prov. Jag lyckades på något sätt få ett A. Hade 92% rätt :D Trodde ju inte ens att jag fattade alla frågor, men jag måste ha gissat rätt bra :P
Mindre kul är att jag nyss fick reda på att jag ska lämna in min engelska uppsats på onsdag, med alla drafts och allt. Tror ni jag har gjort ngt av det. :P Nope!!!
Dessutom har jag ett mattetest, ett matteprov och ett socialsienceprov yippiiie för denna veckan :/



Har mina fina strumpor idag, snygg färgkombination va ;)

Hannah Glömde ju nästan bilderna

Just det glömde ju nästan, jag skulle ju lägga upp bilder från vår knäppa eftermiddag/kväll igår. :P
Hade vansinnigt kul!!!
Det började med att nga killar från laget ockuperade vårt kök och slutade på countryclub :P


Först var det lite övning...det hjälpte inte, vi fick gå av dansgolvet en gång för att vi var fördåliga HAHA




Linedans a la Texas !!


Mer linedance har fortfarande svårt att smälta att man faktiskt dansar så haha men det är kul !!!


Vid éntren till countrydancestället, vi hann även med en kort rodeoshow, de hade en massa countrygrejer man kunde titta på, sjukt skumt ställe !!!




Till och med liveband fanns det, plus i kanten för hattarna eller vad säger ni ? ;)

Nu har jag lyckats mygla bort ytterligare en timmes plugg, dags att börja :(


Hannah Hälsenorna igen GAAAAAAAH

Woohooo har hittat en ny pluggplats, tvättstugan. Sjukt bra, helt tomt och ganska kallt, fick summerat hela chapter 2 i sociology idag :D Samtidigt som min tvätt blev tvättad, perfa!!!
Sedan blev det en cykeltur till wallmart, fatta så mkt mat vi fick med oss hem, en hel (amerikansk)kundvagn med mat. Sjukt bra!!!
Enda molnet på min himmel är att jag fått ont i hälsenan igen. Antar att det blev lite förbra igår, hoppas det är bra imorgon annars vet jag inte vad jag gör!!!


Fy tusan vad trött jag var!!!! Jobbig upplevelse :P

Maria, Johanna har bokat!!

Fick precis reda på att Johanna har bokat flygbiljetter och kommer hit den 29/10!!! :D Wooohoooooo! :D
Hade en jättetrevlig dag och kväll igår! Hannah tog en massa bilder, så tänkte att hon kunde dela med sig av allt istället ;)

Hannah Loppet i repris

Hehe ska väl ge min version av loppet också. Kul att ni alltid får höra allting här två gånger ;)
Skulle ju mest ta det som snabbdistansträning och inte gå ut hårt. Sagt och gjort, jag öppnade i perfekt fart de första femhundra meterna. Sedan smalnade allt av och det blev väldigt trångt, jag insåg att jag var tvungen att öka om ajg inte skulle bli fullständigt avhängd. Så jag ökade, tyvärr blev det lite förmkt och efter en mile (1600m) så sprang jag fullständigt in i väggen. Sedan var det bara att kämpa för allt vad jag var värd. Det kändes lite surt för även om jag är i dålig form så hade jag kunnat springa taktiskt mkt bättre idag. Meeeeen detta var trotts allt mitt andra träningspass sedan ajg kom hit och bättre ska det bli!!!!!
Det var trotts allt ett GRYMT träningspass.
Nu ska jag snart till mac för lite cross och abbs :D


Kolla in sängarna på hotellet snacka om att jag sov gott !!!
Sov förövrigt helaa vägen till hotellet, hela vägen till tävlingen och hela vägen hem från tävlingen.
Vaknade bara för att äta. Snacka om bra tidsfördriv ;)


Innan avresa.


Hela teamet

Maria, naptime

Hade riktigt stora rum på hotellet och man fick vars en dubbelsäng :D Najs!!!
Nu ska jag ta en liten nap ;)

Maria (=

Hemma från den lilla visiten vid Baylor's. Tävlingen gick bra :) Vi sprang 4 km och jag fick 14.40något om jag inte har helt fel för mig :P Kom topp 10 och fick en t-shirt :)
Tjejerna! :D

Maria, Waco

Snart är det dags att sätta sig i bussen för att åka till Waco! Tävling imorgon!
GO UTA MAVS!

Hannah Baylor

Ikväll åker vi förresten till Baylor. Kl 8 imorgon går starten :D:D Aaaaah vad jag längtar!!!!
Älskar att tävla!!!
Och att förbereda sig för en tävling är nästan lika bra. Sista joggen, sista strechingen, sista stegringen, att känna efter så att allt känns super. Idag ska ajg dessutom hämta upp mina reskläder (de som maria visade igår) :) Meeen nu är det dags att sätta fart :) 


 

Hannah Pastanight

Igår blev en kväll full av skratt. Först hade vi pastakväll hos lindsay med alla tjejer i laget. Jag trodde jag skulle ramla av stolen av skratt emellanåt, amerikanare är inte kloka haha meeeeen shit vad roliga de är !!!!
Visste ni att två av tjejerna i vårt lag har tre bröstvårtor, varken jag eller maria trodde det existerade och vi har inte riktigt smällt det än x)
Sen kom vi hem och då kom james förbi, så vi ägnade resten av kvällen åt att lära honom och courtney prata svenska. När sedan elin visade filmen nedan trodde jag att jag skulle få en hjärtattack av allt skrattande.






Underbara tjejer !!!



Btw Jag är ledig idag, alla mina två lektioner är inställda haha :D



Maria :O

Trevlig kväll igår, med det är en sak jag inte kunnat smälta än. Två tjejer i laget har 3 bröstvårtor. Jaaaa, jag skojar inte treeee bröstvårtor :O !!!!!! Hahah trodde bara att det existerade i filmer xD
Så under det ena bröstet har de en till liten bröstvårta :O Fick se det också och jag trodde inte mina ögon :P hehe

Maria, knytkalas

Precis kommit hem från "teammeeting" och träning. Det är tävling i helgen igen och denna gången ska jag änligen få springa för skolan. Kolla vad vi fick hämta upp idag :)
Nu ska jag in i duschen och sen blir det tjejlagmiddag (knytkalas) hos Lindsey :)

Hannah Tidsbrist

Att vi har mkt att göa märks väl på bloggaktiviteten. Jag fattar inte hur man kan ha så mkt att göra :P Vi går ju knappt i skolan och allt annat vi gör är typ tränar, äter och pluggar ändå så bara springer tiden förbli sinnesjukt snabbt. Swoch, säger det :P Nu har jag exakt 29 minuter på mig till min class startar....ska bara duscha, läsa igenom läxan och traska bort till salen. Tidsoptimist javisst ;) 

 
Jag är redan lite trött på parkeringslandskap, saknar att kunna springa vid vattnet...eller dansa loss på en brygga med för den delen :P

Hannah on my way !!!!

Har världens bästa trötthet just nu. Ni vet tröttheten efter att ha tränat mkt. Den som får en att somna fem sekunder efter att man lagt huvudet på kudden. Igår sprang jag 1000ingar och jag var rädd för att vara helt ur form, för att få ont, för att bli trött mm. Meeeeen det gick super, jag gjorde förrvisso bara tre men de gick superbra, kroppen kändes förhållandevis bra och fraaamförallt hade jag inte ont någonstans och jag får TÄVLA på lördag. whoooooppiiie!!!! :)
Nu har svenskgänget nyss varit i cafeterian och krängt så jag är proppmätt. Och imorgon har jag mitt första prov. ...får nog sätta igång snart, men först blir det en nap hehe.


Känns så sinnesjukt skönt att äntligen kunna göra det jag faktiskt kom hit för att göra och få umgås mer med laget och slippa göra allt själv!!!!


Maria

Nu ska vi gå och äta i cafeterian, MUMS! :)

Maria, plugg, plugg och träning

Gaahh redan trött på denna vecka! Min political sience tar kål på mig! Har 2 inlämningar till imorgon och 2 prov på fredag :S Sen får man ju inte glömma bort de andra ämnena också, suck!
Efter att vi tvättat förra veckan hittade vi ett par trosor bland vår tvätt som inte var våra :S Så nu hänger de här :P
Lagade lasange för några dar sen, det var MUMMA! :)
James fick också smaka, bra att han får äta nått annat än sin "steak" nångång :P

Hannah Sheldon Cooper for president ?

Idag såg jag en kille som hade en tröja där det stod "sheldon cooper for president" HAHA var nära att gå fram och fråga var han hade köpt den :P
Har precis ätit en trasig subwaymacka, vilket resulterat i att min heltäckningsmatta nu innehåller höga halter av sallad :P

Hannah Plugg :/

Skulle egentligen inte blogga nu men en gång om dagen är ju ett måste :P Intensiv dag idag med en massa läxor :( Political sience börjar dock falla på plats efter ett par timmars pluggande på starbucks. Nu har jag bara två essys kvar sen är jag klar för att sova. Imorgon är det intervalltime bara för att påminna om ni var påväg att glömma det liksom ;)


Random bild från sthms resa. Känns vansinningt avlägset med så mkt kläder :P

Maria, blisters watch out!

Blev någon timme vid poolen, andra gången jag solat sen jag kommit hit! Dock brände jag mig inte denna gång, väl förberedd med solkräm ;)
Blev sedan ett kort besök på ett apotek. Har bestämt mig en gång för alla att bli av med mina blåsor! Så köpte en massa som ska hjälpa :P Är trött på skiten nu, har ont :(
Köpte även 3 nagellack med Elin, så nu ska vi vara fina på nästa tävling ;) hehe

Hannah My luckyday :D

Idag måste vara min lyckodag, allt jag gör går asbra. Styrkan gick bra och sedan skulle jag isa benen och passade på att läsa ett kapitel i sociologyboken också. Allt om hur tekniken påverkar dagens samhälle. Jag fattade otroligt nog allt och det var dessutom intressant så jag tror jag kan det hyfsat också. Som om inte det var allt tog det bara en timme vilket är minilite för att vara mig och läsa på engelska :)
Nu hoppar vi runt i lägenheten av lycka. Vi har upptäckt The Sims på fb... Nää det går inte att ha det bättre !!!!



Igår tittade vi på film utanför Mac. De visade filmen med projector och hela gräsmattan var full med collegestudenter som satt där med kuddar och täcken. Hur mysigt som helst!!
Tyvärr var det ingen jättekul film så jag låg och inspekterade flygplan istället (neeeeerd) sedan somnade jag, men det var en trevlig kväll !!!

Hannah Cross Country :D

Wooohooo vilken bra dag det har varit hittills !!!
Vi var på tävling och tittade + att jag sprang 45 minuter utan att få ont yey, yey, yey !!!!!
Efter tävlingen åkte vi med nga i laget och åt pancakes till frukost.
Som om inte det räckte med bra saker som hänt idag, så fick vi även se killarnas 1500m lopp från finnkampen. Eller halva iaf men vi fick höra svenska komentatorer iaf !! Haha marias pappa hade på skype med kameran mot tv :D
Nu väntar treatment och isbad för mina trötta hälsenor, men först blir det styrka på mac. Inte ens det känns jobbigt idag för jag vet att jag får springa snart igen lalalala happy times :)


TCU,UTA,SMU,Baylor och ngn skola som jag inte vet vilken den är :P


Amanda som brukar träna med oss ibland och som tidigare sprungit i laget :)


Killarnas start


Kan inte vänta tills jag också får vara med !!!!

Maria, tävling

Fick tyvärr inte springa för skolan idag :/ Fick springa utan tävlan i mina vanliga träningskläder. Mina NCAA papper är inte helt klara än så fick inte ha på mig UTA kläderna, var lite tråkigt. Kände mig lite som en outsider i mina vanliga kläder hehe :P Men nästa vecka ska det vara fixat så :)

Tävlingen var 2 miles (typ 3,2 km). Jag kom 12:a på 11.26 eller nått sånt :P Tiden säger mig inte så mycket så jag vet inte riktigt om man ska vara nöjd eller inte hehe :P Antar att jag får vara det för att det är första tävlingen :P
Efter tävlingen blev det frukost på mimi's cafe med killarna i laget. Amerikanska pannkakor, äggröra och bacon, MUMS! :) Nu ska jag ta en liten "nap" sen blir det POOLEN ;)

Hannah Tävling på G

Har lite ångest över att vi missar hela finnkampen. Dessutom låg friidrott.se nere ett tag tidigare idag. Panik på hög nivå hehe. Nu är iaf resultaten analyserade. Jag vill också tävla !!!!! (har ni hört det förrut? ;) ) Just nu bor jag dessutom med två tjejer som är grymt taggade för morgondagens crosscountrylopp :)

Träffade förresten inte coaach idag, utan ska ta mitt lilla samtal med honom imorgon ist hehe :P

Hannah Heeeeeelg !!!

Har haft helg i en halvtimme nu typ. Och imorse hade vi sovmorgon till kl åtta !!! Sjukt nice :)
I eftermiddag ska jag ha ett litet samtal med coach, jag har nämnligen en liten plan för hur jag ska kunna tävla nästa helg hehe :P Får se vad han tkr om den. Har en känsla av att jag kmr få använda övertalningsförmågan. Det längsta ajg har sprungit på 5 veckor är ju en halvtimme. Men jag tror det kan gå med lite planering hehe. Nu har jag ätit lunch och frågan är om jag ska fira helgen med nap, solning eller film. Puuuh vilka tunga beslut jag måste fatta;)


Hannah Boktips !!!

Läste förresten ut Patrik sjöbergs bok "Det du inte såg" för ett tag sedan. Grymt läsvärd bok. Helt sjukt att det kunde gå till som det gjorde.
Men det är absolut ett boktips !!!




Hannah Roster

Nu har även bilderna från rostern kommit upp. Roster=en presentation (laguppställning om man så vill) av alla löparna på mavericks hemsida.



Här har ni mitt foto. Stressad som bara den för jag hade class typ precis efter :P

Maria, finally! :D

Wooohooo äntligen har vi fått våra tävlingskläder!!! :D
Tävling på lördag, nu är jag taggad!
Go UTA mavericks!

Hannah Tävlingskläder

Wiiiie idag har vi fått våra tävlingskläder och väskor :)
Jag fick mitt fast jag inte skulle tävla. Hehe
Nu är de andra och tränar och jag väntar på att gå till class. Sedan är det simtime för mig.
Vet inte om det känns så jättelockande, meeeen jag börjar se slutet på eländet nu iaf. Imorse kunde jag springa en halvtimme precis som alla andra och sedan köra styrka...nästa vecka SKA jag köra intervaller så det så !!!


Här har ni uniformen ;)
Förhoppningsvis får jag snart användning för den jag med !!!

Maria, määätt!!!

Har precis rullat mig hem från cafeterian  och nu är jag proppmätt! X) Åt en hel del:
  • salladsbuffe
  • pizza
  • sandwiches
  • schnitzel med potatismos
  • brownies, kakor och glass :D
MUMS!!!
Snodde med mig 8 kakor hem, så nu har jag nått att mumsa på ikväll! ;)

Hannah Studyhall

Puuuh hade också velat sola i eftermiddag. Men istället haar man suttit instängd i en svinkall (förmkt ac) studyhall. Har nyss kommit hem efter fyra timmars läsande om texas ekonomiska tillstånd. Det var intressant den första halvtimmen, sedan var det döööööden. Eller egentligen var det bara 3 och en halv för sista halvtimmen filade jag på min engelskauppsats om de negativa effekterna av ökat datoranvändande och minskad fysiskaktivitet :P Ungefär lika exiting som det låter :P  
Fick nyss reda på att det inte är ngn simning i poolen idag utan bara lek, så jag antar att jag får knata bort till MAC och köra styrka ist. Sen ska jag sova, oj vad jag ska sova haha :)


Jag och Marissa :)

Gaaaah vf blir allt i kursivstil ? Försöker ändra men det går ju inte :P

Maria, auutch...

Har inte legat här och solat en enda gång och sedan jag kommit hit. Det har helt enkelt varit för varmt! Men idag är det ju svalare så tänkte att jag kunde lägga mig i solen och plugga. Tänkte inte ligga ute så länge så smörjde bara in mig på bröstet (där jag alltid bränner mig). Här har ni resultatet:
Förstår inte hur jag i hela friden bara brände mig precis där :S Nu svider det lite kan jag säga er, uscchh :/
Jag och Courtney

Hannah Snabb uppdatering

Idag har jag kunnat ha tjocktröja hela dagen :) Det var sviiiinkallt imorse, men ganska najs det med!!!
Igår blev det dålig uppdatering pågrund av studyhall. Studyhall är till för alla freshmans och innebär att man måste sitta och plugga i ett klassrum 6 timmar i veckan. Antar att det är smart egentligen, men det känns faktiskt ganska meningslöst för min del.
Har nyss smaskat i mig en subway macka. Footlong för 5 dollar haha det ni ;)
Nu ska jag sova en stund innan jag beger mig till poolen:)


Kmr ihåg att jag lovade er en bild på mina nya dojjor. Här har ni dem, med snygga strumpor bredvid hehe ;)

Maria, dumma amerikanare

Finns många dumma människor i den här världen, här kommer en till xD
Älskar när hon säger: Is there a "hungary"?, I just heard about the "turkey", but I never knew there was a hungary too!

Maria, vart ligger skåne?

Kolla på klippet nedan. Kan bara säga att jag är glad att det inte är mina döttrar!
Pinsamt värre!! HAHAHA!

Maria, kallt!

Imorse möttes vi av en chockerande kyla! Var nog precis under 20 grader, och JA, det kändes verkligen jättekallt! Antar att man blivit lite bortskämd med de där 40+ varje dag i 2,5 veckor. Om ni tänker efter så är det ju ganska stor skilland på över 40 och under 20 grader! Så idag har vädret varit ganska nice med precis under 30 :)

Här får ni väderprognosen ;) Den är ganska så bra faktiskt om jag får säga det själv ^^
Nu ska jag sova! Träning 6.15 imorgon, iiisscchhh :/

Maria, vapen :S

Skolan införde en bra regel inför denna termin, INGEN RÖKNING PÅ CAMPUSOMRÅDET!
Denna regeln ersatte en annan bra regel. Så nu är det tillåtet att ha vapen på hela skolområdet :S Helt galet ju!! Argumentet till varför vapen nu är tillåtna är att skolledningen anser det vara bra att eleverna kan skydda sig själva :S heeeelt knaaaas!
Känner mig ju verkligen säker med de här överallt :S Nä men än så länge har jag inte sett någon bära pistol, men ni får hålla med om att det är lite läskigt :/

Hannah Effektivt eller hur ;)


Efter träningen var jag vansinnigt hungrig och jag visste att jag behövde isa hälsenorna. Så jag fixade maten som verkligen tog minst tid att göra (nudelsoppa med korv), lade ispåsen tillrätta och käkade samtidigt som jag isade. Lysande va !!! ;)
Är förresten helt uppåt väggarna glad, jag sprang sammanlagt 35 minuter idag, utan att det gjorde ont. Eldprovet är väl hur det känns imorgon men det går åt rätt håll iaf !!!

Hannah Texas politik blöööööööö

Tkr allt att träningen kan börja nu så att jag slipper läsa mer om texas ekonomi och politik. Deras lagar är helknas och jag somnar av tristess heeeela tiden, snark :P


Saknar min fina vovve, härromdagen drömde jag om Olvon och när jag vaknade trodde jag att jag var hemma. Blev sjukt besviken när jag upptäckte att det inte fanns ngn liten vovve i rummet :P


Maria

Skype med Johanna <3

Hannah Fixardag

Pratar med Maria och Johanna på skype. Lite kul att jag och maria sitter i varsitt rum med stängd dörr och pratar med varandra på skype x) Snart är det dags att ta tag i veckans läxor, yey :P
Ikväll ska jag springa tummen upp för det !!!!



Maria, Labor day!

Idag är det Labor day och vi är lediga :D
Dallas
Mina fynd från igår :) Äntligen hittade jag de nya asics 2160! De behövs verkligen här där det finns så mycket asfallt!
På kvällen blev det en liten fest hos serberna, men den var inte nått vidare så vi gick hem och tittade på film istället :P
Party party

Hannah Dallas sammanfattning :P

Är nu hemma efter en låååååååååååång dag på mall. Antar att heldags shopping inte riktigt är min grej :P
Först var vi dock i Dallas och det var väldigt trevligt, framför allt när vi hamnade i en cowboybutik. Vi åt på TGIfridays, det är mkt trevligare för plånboken här än hemma. Nu är jag helt slut men det är bara att pallra sig till MAC, en timmes crosstraing väntar :P

Samtliga svenskar


För 25 cent kunde man få veta hur romantisk man var, personen som testade var uppenbarligen inte särskillt romantisk Haha

Minnesmonument för John F Kennedy, historielektion för den som känner sig manad ;)



Här dog han :P


Dagens inköp, lär dock dröja innan jag kan använda hoodien och jeansen hehe men fina var de iaf ;)


Maria, Dallas!!!

Snart ska vi till Dallas med Caroline för att shoppa :) :)
Blev inte en så sen kväll igår på den där festen, men det var trevligt ändå. Vi var 5 svenskar, 3 serber, 4 fransmän, en från Canada, 1 isländare och en kille från Elsalvador  :)



Från Carolines blogg: Häromdagen berättade coach att sen vi kommit hit har den lägsta temperaturen under dygnet varit högre än den högsta temperaturen var i Sverige på hela sommaren. Det är typ 28-30 grader mitt i natten.
Tänkte att ni ville veta ;)

Hannah Heading to Dallas

För ett tag sen var jag i poolen och vattenjoggade med Emil. Puh vad jobbigt det var. Hehe och vet ni, det var nästan kallt i luften när jag hoppade i. Eller iaf samma temp som innomhus :P Men det var asvarmt i vattnet så jag svettades som en gris (vet att ni vill veta ;))
Nu ska vi snart till Dallas med Caroline, en riktig svenskdag ska vi ha :)
Såhär såg vi ut igår.




Hannah International Athlete Party Tonight

See yaaa !!!


Hannah Jadå !!!

Yeees sprang 2x10 minuter idag och än har det inte börjat göra mer ont :D Det har faktiskt börjat att bli lite bättre. Efter träningen sov jag två timmar var sjukt trött, isade hälsenorna och höll på att somna med isen på :P Efter min välbehövliga sömn masade jag mig till poolen och simmade. När jag kom tillbaka hade Elin och Maria gjort omelett MUMS !!!
Nu står valet mellan att plugga, gå till poolen och sola eller se film, tuffa beslut. ;)


Maria, bläää...

Mår inte bra idag heller, tror att jag har lite feber, suck :( Stack ändå till dagens träning, men redan efter 10 min jogg kände jag att det var nock. Det gick inte helt enkelt. Så sedan halv 10 imorse har jag spenadrat all tid i sängen. Vill bli frisk snabbt, för nästa helg kommer den första tävlingen!

Maria, mår pyton...

Har inte mått så bra idag :/ Efter skolan och mitt test idag (som inte gick alltför lysande) så var jag heeeeelt slut. Kände mig febrig och tung i huvudet, men efter en värktablett så mår jag nu lite bättre :) Orkade till och med hänga med till de där hamburgarstället och wallmart. Nu har förrådet fyllts på med en massa snacks och sunny D <3
Har ju glömt berätta att vi fått tillökning på svenskfronten här borta! Emil Blomberg från Hässelby joinade laget för några dagar sedan, så nu är vi totalt 5 svenskar i löparlaget ;)
Duktig hinderlöpare!

Hannah Hambugare

Ikväll var vi på hamburgerbar, stället såg ut precis som på film. Sen blev det en tur till wallmart vi hade verkligen ingen mat kvar. :P

Checka in min tallrik, man fick en kniv till hamburgare för att kunna dela den, för de var så stora. Hehe och jag beställde den lilla :P Fast jag kunde iochförsig äta den i ett stycke :D
Nu är det läggdags, tidig uppgång imorgon igen.

Hannah tråk :P

Tvätten är tvättad och jag har nästan städat mitt rum hehe kom halvvägs innan jag tröttnade :P
Såhär ser det ut nu iaf :)

Den städade halvan ;)


Hannah Långhelgen

Börjar med nap sen blir det treatment.
Friar med en målgång från 1500m racet i vm. Grymma tjejer !!!


De två första har  varit collegestudenter i USA, fräsigt va ;)

Hannah Tuff dag

God morgon kära läsare :)
Jag vaknade tre minuter innan klockan ringde idag och är nu pigg som bara den.
Efter min mkt tunga dag som innehåller hela 2 st 50min lektioner har jag lov i tre och en halv dag.
Länge leve labordag säger jag bara.
Eftersom jag bara har treatment idag i träningsväg ska vi passa på och göra detta till tvättdag. Nu är det dags att göra sig klar inför political sience. 50 minuters malande av texasguverment, snark :P

Hehe courtney gjorde en fin fläta när athletic department höll tal.


Hannah YEEES!!!!

Jaaaaaaaa, jag SPRANG idag. En kvart och det bara kliade i benen efter att få köra snabbt. Känner mig ändå ganska stark efter all alternativträning. Efter morgonrundan har jag gått som på moln och inte kunnat sluta le. Jag har verkligen skrattat mig genom hela dagen. Sprang med svenskgänget som också skulle springa på gräset och det kändes nästan som hemma när vi sprang och snackade. Nu håller jag tummar och tår för att det inte blir värre imorgon, för om det känns bra imorgon kanske jag kan börja springa lite mer på lördag. Åhhh hoppas hoppas !!!
Nu ikväll blev det ett simpass och också det gick skitbra!!
Imorgon är det vilodag vilket innebär uppstgning kvart i åtta, sovmorgon!!!!


Även jag fick nya spikes idag, och glöm inte att checka in min nya tröja som jag fick när jag öppnade ett bankkonto idag :)

UTA!

Här har ni nästan hela laget :)
Amanda, Sydney, Courtney, Jennifer, Marissa, Caroline
Ashley, Elin, Emily, jag och Lindsey
Och här har ni killaget

Maria, nya skor!

Kolla vilka snygga skor vi fått idag! :)
Ett par till cross country och ett par vanliga löparskor :)
Här ser ni mitt nya skåp i "the locker room"

Maria, middag

Igår var vi på middag med en del av "the atletic demartment" här på UTA.
På bild ser ni: Elin, jag, Courtney, Emily, Marissa och Hannah :)

Maria

Precis kommit in från morgondagens löprning och styrka. Snart blir det gratis frukost i klubbhuset här på Centennial och sen har jag historia. Sorry för att jag har varit lite dålig på att uppdatera, men låg en hel del efter i den där satans onlinekursen eftersom jag började i efterhand. Men efter en del slit igår är jag ikapp igen ;)
Såhär ser mina stackars fötter ut nu. Inlandade för att jag har en massa blåsor :S
Elin gillar rå köttfärs
Här finns det ekorrar överallt! Hittade denna ekorren liggandes på marken för några dagar sedan och de blir inte ens rädda om man kommer riktigt nära :P

Hannah hur lyckades jag missa det ?!?!

Åhhhh nej, de tälten jag pratade om tidigare, det var veerkligen någonsorts mässa, tydligen en massa fler tält än vanligt där man kunde få en massa gratisgrejer. Men jag missade det, trotts att jag gick förbi och fotade, undrar vilken planet jag befann mig på :P 
Nu ska alla tjejer i laget ut och äta med coach. Hoppas det blir lika trevligt som när vi var här i våras :)

RSS 2.0