Maria, steeeek

Matten i solen blev ju inte alltför effektiv, satt nästan och somnade, så fick gå upp efter ett tag :P Satt med framsidan av kroppen mot solen, men på nått konstigt sätt har jag lyckats bränna mig på ryggen haha :P vet inte riktigt hur det gick till :S
Nä nu ska jag återgå till matten, tenta mellan 8-14 imorgon, wooohooo! :/

Hannah Snart ...

En ynka obefintlig pyttenliten minimal dag kvar. Imorgon vid denna tiden har jag SOMMARLOV !!!!




Maria

Såååjaa... äntligen fungerar hemsidan som den ska och jag har nu lyckats att boka tid till ambassaden! :) Skönt att det är gjort!

Vädret ute är underbart så tror jag drar med mig matten ner för att räkna i solan istället ;) Imorgon är det äntligen över, eller kanske inte :/ Usch, men jag får hoppas att jag klarar det :P
Var en stund hos Tine i söndags och lekte med den här lilla krabaten, han är sååå söt! :)

Hannah Slutspurt

Det är överfint väder ute och jag sitter inne och pluggar. Två dagar till sedan kan jag skita i allt som har med eländet och göra. Fast tror inte jag pallar plugga mer idag :P Kanske liiiite till ikväll...återstår och se. Nu ska jag nämligen ut och njuta av solen för fullt. Förresten så pratade jag med Frida igår, den 29 juni blir det sthms skärgård. Åhh vad jag längtar, har inte varit där förut så det bli riktigt kul, nu gäller det bara att hålla tummar och tår för fint väder. Fast först är det ju tävlingar, studenter och midsommar. Blir nästan lite avundsjuk på mig själv ;)

Hannah countdown

Två dagar kvar !!!


Maria

Puuuhh.. Suttit hela morgonen och fyllt i papper för att kunna boka tid till amerikanska ambassaden. Klar med allt nu, men när jag väl ska boka tid vill det inte funka, auurrrrgghhhhh... :@ Har gjort om det snart hundra gånger, men upp på skärmen kommer bara "An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator". Gaaahhh, blir galen!!

Underbart väder ute och imorgon ska det bli hela 26 grader :O :O men vad måste man göra?? Jo stanna inne och rååplugga matte :( provet är ju tyvärr redan på onsdag :S

Maria


Hannah sommar

TRE DAGAR TILL SOMMAREN :D


Hannah Disney <3

Hade världens mysigaste kväll igår. Tittade på gamla disneyfilmer och krängde godis :P Men ni anar inte hur svårt det var att hitta gamla klassiker i videobutiken. Allt var typ 2or eller animerat. Stakars dagens barn, tänk vad de missar. Nu finns uppenbarligen bara animerad skit, där det produceras en film i månaden. Nåja, efter att ha dammsugit barnavdelningen föll lotten på lejonkungen 2, lilla sjöjungfrun och skönheten och odjuret. Helt underbara filmer med sjukt bra musik. Man blir på så bra humör.
Idag har mattepluggandet varvats med tjejlunch hos tine. Riktigt trevligt, mkt god lunch och muffins :D
Nu har jag kört fast i separabla variabler... vilken tur att jag och maria snart ska ut och springa söndagsdistans.
Summa summarium; en perfekt söndag :D

Vad kan man säga, visst är det bra ? :D

 


Hannah Livet leker

Idag sprang jag mitt bästa bokskogspass på jättemega länge. Satte pers på andningsvarvet trotts att jag sprang själv nästan hela vägen NAJS :D Nu känner jag mig riktigt taggad för att tävla om två veckor, vilken tur att jag stod över i torsdags, detta var precis vad jag behövde !!
Igår pluggade jag från morgon till kväll, förutom två timmars deckande på eftermiddagen. Dessa integraler, de tar död på mig :P Iaf sprang senare på kvällen en långsam distans med Maria. Vet inte om det var så längesen, men det kändes som om det var 100 år sedan vi två sprang den rundan. Det gick i slow motion, men det var en trevlig pratstund.
Såg precis på sthmmarathon och David kom tvåa i SM-klassen, så jäkla bra gjort !!!
Nu ska jag fortsätta med matten innan det är dags för träningspass nr 2.
Ikväll är det dinseykväll som gäller, tillsammans med mina grymma tentapluggs kompisar :D
Happy times om man bortser från matten ;)




Snart är det dags :D


Maria

Precis vaknat och skall strax iväg till Runners Store för att jobba, hoppas på mycket folk idag, så titta in om ni behöver skor ;)

Ikväll blir det bio med älskling och vi ska se Limitless. Kolla på trailern nedan, den verkar bra i alla fall :)

Maria, äntligen fredag :)

Precis kommit hem från skolan, måste snart plugga lite matte och sen blir det en distansrunda. Hoppas att det inte börjar regna! Vädret ser inte så lovande ut just nu:/
Gillar inte regn :/ Tycker att det är dags för solen att titta fram. Vädret har varit halvtaskigt ett bra tag nu!

Jag är nöjd med gårdagen :) Blev ett nytt pers på 1500 m (4.43.67). Bara pers med 3 tiondelar :P men eftersom det var första loppet för säsongen är det riktigt bra :) Så i sommar ska det gå fort och ska allt under 40 så det så!

Hannah matteplugg och träning

Blööööö spyr på matteplugg:P trotts att mattepluggandet är högst ofokuserat så är jag redan uttråkad. Har verkligen INGEN motivation. Dessutom har vi (mina kära pluggkompisar och jag ) alldeles förmkt intressanta grejer att snacka om. Jag skulle egentligen också vara påväg till jönköping just nu, men med alla smågrejer som har varit de senaste veckorna bestämde jag mig för att vänta ytterligare två och en halv vecka. Lite tråkigt jag har längtat och tjatat efter att få tävla varje dag de senaste veckorna. Men jag vill ju springa bra också, och om jag inte tror på att jag kan springa bra, hur ska jag då kunna göra det ?
MEN om två veckor ska det köttas ordentligt !!!
Nu ska jag bege mig till träningen, dags för ett spiksko pass :D
Förresten om 6 dagar har jag sommarlov, det ni !!!!


Bilden har inget med texten ovan att göra, bara för att förtydliga :P


Maria, tagga...

Nu bär det snart av till Jönköping för Råslässpelen och ett 1500 m lopp! Blir sässongdebuten så man kan väl inte förvänta sig för mycket, men jag hoppas på det bästa! :)
Bild från I-form-loppet (alltid lika vacker när man springer x)

Maria, bankrånad!

Idag blev jag rånad på banken, dagen efter att studiebidraget kommit :O 980 kr är nu borta från mitt konto :( Tur dock att det var jag själv och banken som stal pengarna ;) De skulle betalas till ameriskanska ambassaden (för att få visum). Gillar inte alla dessa extra avgifter. Sen måste vi ju boka flyg tur och retur till Stockholm också, auurrghhh :/ Jag blir fattig!


Hannah The big bang theory



Haha jag bugar och bockar för sheldon !!

U S A ! ! !

Kom på att vi glömt skriva: Flyget till USA är nu bokat!!! :D
Den 17:e augusti åker vi på riktigt!
Det är bara lite mindre än tre månader kvar :S
Ska bli så kul och kan inte riktigt fatta att det är sant!

Maria, frukost

Precis vaknat ;) Idag ska det pluggas en massa, måste ju en gång för all komma ikapp igen. Tentan börjar närma sig och nu är det bara en vecka kvar :S Jag hade behövt två! Ska även till stan och fixa lite för att kunna söka visum. Ska nog träffa kevin en stund också :)

Nu ska jag käka frukost som enligt mig är dagens tråkigaste måltid (om man inte äter på scandic då ;) Är aldrig riktigt hungrig på morgonen, men det är bara att pressa i sig ;) Man har ju hört att det är dagens viktigaste mål. Det bästa till frukost är om man har över chips eller godis från kvällen innan ^^ hehe. Men tyvärr har jag inget sånt nu så får bli det vanliga, nån macka och lite flingor :P
Det här hade dock varit ganska gott, om man nu haft det hemma :P

Maria

Stack till Kevin igårkväll och sov där :) Såg en ganska bra svensk film;
"Himlen är oskyldigt blå". Den kan verkligen rekommenderas!
Idag har jag haft vilodag = SKÖNT!! :) Har varit en kort stund i skolan,
skulle skriva ut en massa saker (skrivaren här hemma har tyvärr gjort sitt :/).
Har även varit en kort runda på mobilia med mamma, fixat visa-foto, jobbat och pluggat lite matte.
Haha x) Här har ni visa-fotot!
Tänkt att det här tråkiga fotot som egentligen bara är
5x5 cm stort kostade mig över 300 kr!! :O Helt sjukt!

Hannah Bilder

Har haft kameran med mig på de senaste träningarna ...





Hannah Dagens i-landsproblem

Matten går sakta men säkert framåt, tror nog att det ska sitta till tenta !! (eller det kanske är önsketäkande men hoppas går ju :P ) Nu har jag haft en lång mattepaus, och täntke då städa upp i mitt rum som ser ut som om det pågått ett världskrig i x-antal decennier. Detta eftersom jag för ett par dagar sedan fick för mig att rensa ur min garderob. Själva rensandet gick alldeles utmärkt, och nu har jag en strålande ordning bland mina kläder. Tyvärr går det inte riktigt lika bra med att få undan alla utrensade kläder, utan allt ligger på golvet i en himla oordning och om jag inte slås av en oväntad kraft lär de ligga så tills jag eller ngn annan snubblar och bryter benen av sig. Ungefär då kmr jag slö som jag är känna mig tvingad att plocka undan dem :P Höhö riktigt så illa är det nog inte, men nästan, varför ska det vara så jobbigt att slutföra saker ? Varför går det inte att städa med tankekraft ?Önskar verkligen att jag hade lite harry potter skills nu och bara kunde knäppa med fingrarna och så vipps så blir allt rent. Attans att man ska vara mugglare då ;)


Hannah Man ska ju inte dra alla över ett sträck...

Men detta är bara galet :P

Maria, ZZzzZ...

Just nu ligger Johanna i min säng och sover :P Vi gjorde nyss pannkakor och har hamnat i värsta matkoman, inte så bra precis innan träningen kanske, men ack så gott!! :)
Nu ska jag också vila lite innan träningen, natti ;)

Maria, born to run

Precis kommit hem från ett helt galet träningspass i bokskogen! Vilket väder asså :O Ösregn, blixtar och dunder! Blev så blöta att man skulle kunna tro att vi tagit ett dopp i havet! Och snacka om att jag blev skitig också. Min löpstil är inte så bra i detta väder, lyckas alltid skvätta upp all skit på hela baksidan. Förstår inte riktigt hur jag lyckas?! Hannah har en mycket bättre löpstil i detta väder och skvätter åt sidorna i stället, men stackaren blir skitig på framsidan om hon springer bakom mig x) Men tortts detta gick träningen super och det blev ett nytt pers på backvarvet igen :D Självklart blev det cheseeburgare på donken efter passet ;)
Nu blir det lite matteplugg...JIPPIEEE!! :/

Hannah when the stars go blue

Mysig låt :)



Hannah Nyttigt värre

Till alla er som är lite smått upprörda över mina kostvanor råder jag att läsa denna text http://lopningforalla.se/index.php/bloggar/varabloggare/davids-blogg/607-ett-liv-som-lopande-rokare
Johannas kommentar efter att ha läst texten: Wow jag vill bli som David.
Haha sjukt kul !!!

Hannah lördagskväll

Ska sluta be om ursäkt för dålig uppdatering, det är ju bara tjatigt :P Nu har det iaf varit ett par intensiva dagar, fulla med jobb och träning, så har inte hunnit med bloggen. Igår hade vi släkten på besök och det gick att sitta ute och äta (grillat) sjukt härligt med fint väder !!
På kvällen blev det frosseri med Maria och Johanna :D
Idag har jag rensat i garderoben, så nu har jag massor av plats att fylla ut med nytt hehehe :P







Mina fina flickor <3


Maria

Sorry för den bristande uppdateringen, men det har varit full rulle dessa dagar! Har varit matte, träning, jobb, jobb och åter jobb! Nyss kommit hem från Runners store och där har det varit fullt med folk de sensta dagarna, det gillas starkt! Var så mycket att göra idag så jag glömde äta lunch, hoppsan! :P Men blev ju klassikern SUBWAY precis innan vi stängde hehe ^^.

Kevin har nu kommit hem från Budapest igen, så igår blev det mys, men ingen film :P Jag var för trött, så vi båda somnade jättetidigt ^^
Nu blir det lite matte, men bara lite för sen ska jag springa iväg till Johanna :) (JA, jag tänkte fatiskt springa till henne, så blir träningen för dagen gjord!)

Hannah Nya tag

Ååååhhhh har haft en helt ljuvlig eftermiddag !!!! När jag slutat skolan stack jag in på jobb för att fixa nya skor. Nu har jag ett par väldämpade adidas sequence, så kanske kanske att knäna blir lite mer sammarbetsvilliga nu :P Sedan har jag och Frida legat och solat i vårsolen (iofs med jackor på men vad gör det, det är sol iaf !!!) Kunde dessutom inte hålla mig borta från träningen utan smet dit och fotade lite. Nu tar jag matteledigt hela helgen (om man bortser från övningen imorgon), för på måndag då blir det tentaplugg ända in i kaklet :P
Idag hade jag min sista föreläsning i lund, nästa föreläsning blir i texas :D

 


Hannah Löpartönt

Hur länge kan man titta på folk som springer ?
Såååå kul borde det ju inte vara :P Men när alternativet är matteplugg så :P ...Fast tittar ju lika mkt även fast jag inte har ngn matte att göra :P
Här är iaf ett litet smakprov :)




Kan förövrigt meddela att jag efter att ha stått och frusit på kalvinknatet ett par timmar nu kan hela Eric Saades popular utantill, det var nämnligen en av de få låtar som kördes om och om och om igen :P




Maria, 3x³+x²+5x=8

Nyss kommit hem från skolan (9-17)! :/ Idag är det Kalvinknatet och de flesta i MAI brukar vara funktionärer. Ett år var jag DJ ^^ Men eftersom jag inte fått någon information om varken loppet eller att jag ska vara fuktionär i år så kan jag strunta i det :P Hade tänkt simma nu, men jag är helt slut och har en satans träningsvärk! Så för min del blir det matteräknande :/ inte så kul kanske, men det är tyvärr ett måste.

Ska bli såååå skönt när tentan är över och då lovar jag att sluta med allt mattetjat här på bloggen!
Vill ha lov NUUUU!

Hannah knämög

Då var man tillbaka på ruta ett, SUCK !!! Läkemedelsföretaget som producerar voltaren kmr gå i konken när jag flyttar, jag står nog för hälften av den årliga försäljningen.
Jag hatar mitt jävla knä !!!
Kan i varje fall glädjas åt att passet igår gick super.
Men nu blir det vila IGEN :(
Jaja nu ska jag hjälpa till att proppa alla knatteknatsspringande barn fulla med hamburgare.
Seee yaa



Maria

Äntligen är jag hemma och kan ta det lite lugnt!
Har varit en fullspäckad dag med:
  • Skola 8-12 (Hade ett litet test idag, vi får se hur det går :S)
  • Jobb 12.30-18.00
  • Träning 18.20-19.30 (Fick springa själv idag, segt :/ men gick ganska bra ändå :)
Blir mycket jobb denna vecka, men det är bara tillfälligt nu när Jens är bortrest. Tur det för jag hade inte pallat jobba så mycket som jag ska göra denna veckan. Ska även jobba tors-sön! Jag som måste plugga haha, blir inte så mycket tid över till det, men men det brukar ju alltid lösa sig ;)
Nu ska jag slötitta tv och sen sova! Var uppe tidigt i morse för att kolla igenom matten, så jag är ganska trött, nattiiiii ;)

hannah..

Bara för det var längesedan ni fick höra musik på denna blogg :)
Mkt märklig musikvideo, men aporna har väl sin charm de med !!!


Hannah DN-galan

Idag gjorde jag årets flummigaste styrkepass, på lite mer än två timmar gjorde jag lite höga knän och två bålstyrkevarv(tar kanske en kvart sammanlagt x) )
Resten av tiden snackade jag med Anna panna som jag inte träffat på evigheter. Mkt trevligt, vi planerade en liten tripp till sthm.
För efter att ha läst denna artikel http://www.expressen.se/sport/2.701/langdskidor/1.2435911/hellner-och-northug-mots-pa-dn-galan bestämde jag mig för att åka till dngalan oavsett om jag får springa på förtävlingarna eller inte. Lixom friidrott+Hellner, två av världens goda ting ... det går ju bara inte att missa ;)

Maria, 20 km!

Idag har jag och Hannah sprungit långt.....längsta någonsin, hela 20 km! :) Var tänkt att vi skulle ta en runda på 17 km, men vi kom helt lost :P Kände inte igen oss någonstans :S lite svårt nu när allt blommat ut och ser så annorlunda ut :P men tillslut hittade vi tillbaka och hade då varit ute i 1 h & 42 min :O

Även jobbat idag. Var lite ont om folk sådär mitt på dan, så nu har jag provat mig igenom de flesta av våra träningskälder haha ;) Funderar på att köpa denna:
Hade en mysig kväll med Kevin igår :) Var på coop (som vanligt) för att hitta nått gott och självklart fastnade vi vid både 10-kr:s hörnan och bokrean. Förstår inte varför vi alltid går där och tittar egentligen, vi hittar ju aldrig något x) Blev sedan film :)
Kan rekommendera filmen! :)

Hannah DL

Är helt slut efter ett riktigt jobbigt simpass. Jisses vilken träingsverk jag kmr ha imorgon, tror faktiskt inte jag simmat så långt som jag gjorde idag tidigare. Ellerivarjefall inte frisim och fjäril.(eller mina försök till fjäril, tror inte riktigt det kan definieras som riktigt fjäril) :P Nu har jag tittat lite på matten och ska snart sätta mig med visapappren :P Men det vill till att det blir klart innan kl 14 för då är det diamond league :D Sedan ska jag samla mig för ett rejält långpass i bokskogen med Maria, tror jag kmr somna gott ikväll.






Igår var jag på grillfest i lund med denna tjejen. Sjukt kul att ses !!!
Hade dock roligast på tåget då vi satte oss i den tysta (tomma) kupen och sjöng en massa sommarlåtar hehe :D

Maria

Har varit så duktig, så duktig så och sprungit hela 2 ggr idag! Inte ofta jag orkar mig ut för att göra det en lördag! Men backpasset gick så bra idag så det fick bli en runda till (en kortare dock). Persade nämligen med över 11 sek på ett backvarv vi brukar göra (ca 1500m) :) :)

Efter träningen fick jag brått till runners store. Skulle tydligen jobba idag också, trots att det inte stog på schemat vi ska gå efter. Min chef hade tydligen gjort nått fel med det. Men det gör inte så mycket, hann ju med ett superbra pass + 2,5 h jobb med ob ;) Bättre än inget!
NÄ nu ska jag inte sitta här och skriva mer, Kevin dyker upp vilken sekund som helst ;)

Hannah Bokis

Nu var det ett tag sedan uppdatering, men det har varit fullt upp här hemma :) Igår skulle egentligen det egentligen funnits plats för lite bloggtid, men så blev jag inringd till jobbet ist :) Sedan var det myskväll hos frida på kvällen. Vi såg en mindre bra film, men det var trevligt ändå. Nu är jag hemma efter ett långt bokskogspass. Gick riktigt bra!!! Skulle ta det lugnt på allting, men det gick snabbt ändå när jag kollade på klockan. Bra det!!! Nu ska jag fixa med min visumbild som FORTFARANDE trillskas :/ Sedan är det dags för träningspass nr 2 :P
Ikväll blir det grillfest i lund !!!

Idag körde vi första passet i sporttopp för iår :) Snart är sommaren här !!
 

Maria

Guten morgen!
Blev godis och film igår. Vi såg på den här filmen:
Sådär får jag väl säga, men den hade sina stunder ^^
Nu bär det av till bokskogen för backträning!

Maria, lite mer mmm i livet...

Varit riktigt duktig faktiskt :) Fått pluggat en hel del och tvättat klart allt nu :) Gjorde dessutom amerikanska pannkakor för första gången och det blev riktigt smarrigt! :D
Om ni inte smakat amerikanska pannkakor innan borde ni verkligen testa att laga dem här! Det är hur lätt som helst och riktigt simpelt att vända på dem om man jämför med våra vanliga svenska pannkakor ;) hehe
Här har ni receptet ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig till Frida :)

MARIA

Fredagen den 13:e idag då ja, vi får se vad som händer! Ähh tror inte riktigt på det där med otursdag, men jag kommer ihåg att när jag gick på fritids hände det faktiskt en massa just en fredag den 13:e. Någon vällte en blomkruka, tappade ut alla kritor, någon trillade och slog sig och några andra bråkade :P hehe

Ja ni kan ju gissa vad jag ska göra nu :/ bläää.... Plugga matte, jippie!! Sen ska det även tvättas vilket ju är ännu roligare, woohoo...
Ikväll blir det dock film, kräng och mys hos Frida :)
Men först ska det käkas frulle ;) Hejhej!

Maria

Tjohejsan!

Nyss kommit från skolan och usch vad trött jag blir när man inte hänger med! Blir en massa mattepluggande för mig i helgen, ännu inte kommit ikapp nämligen :( suck!
Blää på matte :(
Så nu ska jag ta mig en liten nap ;) och sen sätta igång med eländet! Wish me luck!

Hannah Bildoktorn

Haha detta är min nya idol, hysteriskt kul!!



Glöm nu för guds skull inte bort diskmedlet, det innehåller ju tensider och massa annat bra ;)

Efter lite letande på youtube har jag även fått mig en historielektion i hur man fjädrar bilar...

Mkt matnyttig information här ja, men nu ska jag nog återgå till mitt matteplugg :P


Maria

UNDERBART väder måste jag säga!! :D Därför blev det lunch ute i värmen och ikväll kunde jag springa i hotpants och linne! Precis så det ska vara :)

Solskenet och värmen håller dock inte i sig så länge :/ Kolla nedan:
Ska bli lite kallare igen, varföööör?!? :( Jag missade ju det mesta av solen idag p.g.a. skola och jobb. Typiskt :P Jag behöver ju verkligen bättra på brännan, det är ju inte en jäkel som kan gissa att jag varit i USA i 2 veckor med upp till 35 grader och sol :S Många har frågat mig vart jag reste och så fort jag svarat säger de: "det syns ju inte på dig!". Tack för den, haha

Skulle egentligen tränat själv idag, men i parken mötte jag på några triathleter (mitt simgäng) så ändrade om passet lite och sprang med Emil istället. Vi körde 3 x 1000 m med 1 min vila och oj vad fort det kan gå när man får lite sparring! Alla gick på 3.25 :) Emil var ju inte så trött så han fortsatte med sina tusingar och jag körde mina 300 metrare :P
Morbror och jag :P Finlandresan är nu bokad och Kevin ska med :) Ska bli så kul att få träffa släkten igen, inte varit i Finland på över 2 år!

Hannah Vilken dag !!!

Shiiiiiit vilken bra dag det har varit idag :D Började med ett morgonpass i shorts och linne, det ni !! Trodde vi inte för ett par veckor sedan då det var vantar på som gällde. Sedan stack jag ner i limhamn, fixade med banken, fotade mig och köpte frimärken (allt för att få visumtid, suck säger jag bara, det tar aldrig slut :P ). Efter det cyklade jag till mobilia och fixade med lite presenter och min kamerasladd. :) Cyklade sedan till Frida och dumpade mina inköp där innan vi begav oss till kanalen och årets första stek, naaaaaaajs !!!!
Sedan cyklade jag hem igen (mkt cyklande idag) käkade och stack till träningen. Tror banne mig att mitt lilla uppehåll har varit bra, för håll i hatten vad bra det gick!!!
Nu ska jag antagligen tävla om två veckor, 1500 i Jönköping känns riktigt bra. Nu ska jag fortsätta njuta av min dag.
Föresten, ni märker hur bra det gick med mitt matteplugg va ? X) Imorgon måste jag verkligen ta tag i det hela :P
Haha återstår och se hur det går med den saken, upptäckte igår att jag har en extra vecka innan tentan, inte bra alls, nu har jag massa tid att skjuta upp allt på :P Men det ska nog gå bra, för det har jag bestämt ;)

Maria

Kolla in klippet!!! Så jävla gulligt :)
Sött eller hur?
Idag har det inte hänt så mycket. Varit i skolan, sovit, pluggat och tränat :P Hela 20 grader ute idag, gillas starkt!! :) Tyvärr ligger jag fortfarande hästlängder efter i matten och måste fortsätta kämpa mig ikapp, vi hörs ;)

Maria, fullt upp!

Dålig uppdatering, jag vet, men har haft fullt upp denna helg!

I fredags träffade jag Kevin =) Han klippte sig och jag fick faktiskt bestämma hur det skulle se ut ^^ Blev riktigt bra ska jag säga er! Det blev även en lång promenad i solen och vi krängde både kebab och glass på vägen :) Besökte också Kevins syster som flyttat in till Malmö för inte så länge sedan. Sen blev det ännu mera mys med film och popcorn hos mig :)
Snygg och nyklippt :)
Pose ;)
I lördags var det jobb som gällde. Börjar gå bättre nu faktiskt, kan ju lite mer och lär mig mer och mer för varje gång! Hann med en liten löprunda efter jobb och efter det blev det grillning hos Elin! (Elin är ju äntligen hemkommen från Nya Zeeland, inte sett henne sen i sep förra året :S) Så det blev en hel del snack, men även en massa kräng :D Käkade en halv blåbärspaj helt själv och sen mådde jag inte så bra :P Att jag aldrig lär mig x) haha

Idag har har det också varit fullt upp! Jobb på både Aq-va-kul och Runner's store. Sen var jag riktigt trött, så trött att jag funderade på att strunta i min backträning. Men efter 2 h sömn och dåligt samvete tog jag mig tillslut ut i alla fall :P Blev ett ganska bra pass, så jag är nöjd :)
Måste bara säga att jag älskar det här vädret!!! Trots vinden är det ju helt underbart, synd bara att man varit inne och jobbat nästan hela helgen :/ Nu måste jag återgå till min matte :/ vill inte...

Hannah Spontanstyrka

För en liten stund sedan fick jag krupp på att bara sitta inne och göra en massa tråkiga saker. Borde faktiskt vara förbjudet när det är så fint väder ute !!!
Så jag tog tag i saken, bytte om till träningskläder, tog en filt under armen och gick ut på gräsmattan. Sedan blev det ett ministyrkepass,

  • 20x5 amrhävningar
  • 50 situps, 40 streamline, 30 raka ben, 20 rakaben+streamline, 10 clips
  • 100 ryggcrawl

Nu är mina armar helt döda och kroppen känns lite bättre :) Imorgon blir det riktig styrka och löpning YEY !!!

Lalala vad jag är rastlös :P


Hannah Söndag

Idag sov jag som en stock tills klockan ringde kl 10 :) Sedan jag kom hem har jag inte kunnat sova längre än tills kl 05.45. Det är nämligen då som min kära katt har börjat kraffsa på dörren. Inte jättekul direkt. Därför har jag nu kommit på den ultimata lösningen. -Att sova med öronproppar. Underbart, inatt gav det mig 10 timmars välbehövlig sömn och nu kan jag äntligen tänka igen!!!
Behöver dock skaffa mig ett par andra öronproppar, för dessa är ganska obekvämma om man vill ha örat ner i kudden x)
Idag kmr bli en sjukt låååång och tråkig dag :/ 

       Att göra listan är oändlig:

  • Räkna matte, massor med matte
  • Fixa visumpapper
  • Planera vilka dagar jag ska jobba
  • Få koll på när jag är hemma i sommar, vilka tävlingar som ska springas
  • Boka flygbiljett one way till staterna :D:D


Kanske inte ser ut som så mkt men jag kan lova er att i min takt är detta mer som ett livsprojekt än ett dags jobb, iaf matten.Igår efter jobbet träffade jag Frida och vi satt och njöt av vårsolen en låååång stund, så himla härligt. Fick verkligen sommarkänslor. Tror att jag ska gå en lån runda med Ollebulle innan jag sätter igång. Fast först ska jag äta frukost höhö.



Btw jag vill springa nu,nu,nu. Men får tyvärr vänta en dag till :/




Hannah Spotify unlimited

Är nu 49 kr fattigare, men många toner rikare. Jag köpte nämnligen nyss spotify unlimited. Mina tio gratistimmar höll bara i 2 dagar och att leva utan musik går ju inte, så jag kände att betala för det hela var det enda rimliga alternativet :P Dessutom slipper jag nu reklamen för första gången någonsin wiho :D



Oändligt med musik, niiiiice !!!

Hannah B&J

Det blev inget godis, utan lite ben and jerrys ist :P MUMMA :)
Haha vilken bra kvällsmat, glass och voltaren ;)



Hannah Blööööööö

Nu blir jag sur på riktigt!!! Mitt dumma knä vill inte fungera som det ska, tydligen är det ngn sena som är inflammerad BLÖÖÖÖÖÖÖ :( :( Så nu ska jag vila typ en evighet (känns det som iaf) så det är bara att börja rulla tummarna :/ Jag blir galen av att bara sitta still !!! Tkr egentligen mest synd om de som måste umgås med mig för jisses vad sur jag kmr vara, konstant tills dess att jag börjar träna igen. Idag kunde varit en bra dag, fått gjort en massa vettiga saker+fikamys med Frida. Men nu är jag bara sur och kmr antagligen vara det resten av kvällen och resten resten av veckan också för den delen. Har iaf sagt till så att jag får jobba på lördag, det ger mig ngt kul att göra. Tror jag ska ge mig iväg och köpa lite tröstätningsgodis höhö...
Borde nog inte tka så här synd om mig själv egentligen, det är ju inget allvarligt direkt, men man blir ju bara så lack :P


Maria

Sorry för lite dålig uppdatering nu efter hemkomsten! Antar att vi har varit lite för trötta för att skriva.

Har precis sovit i 3 h, så har tydligen inte anpassat mig helt till svensk tid än :/ Var i skolan idag och oj vad jag ligger efter! :S Bara att börja räkna så fort jag är tillräckligt pigg! Skulle var duktig och sitta kvar på mattestugen för att börja räkna ikapp, men kroppen tillät inte det. Somnade nästan under föreläsningarna :S Förstår inte att jag är så trött idag, igår var jag hur pigg som helst och orkade med fika i stan, mys hos Frida, shopping, simning och träffa Kevin :) Men idag vill jag bara soooova :P haha, sjukt!
Nu är det dags för träning! Kommer ju att gå kanon...NOT!

Maria

Himma igen!
Klockan är mycket, men jag är inte det minsta trött!!! Beror ju på att jag är inställd på USA:s tid och där är det just nu mitt på dan typ :P Sov dåligt nog alldeles för många timmar under dagen och höll på att missa träningen. Vaknade så sent som 17.10!! :S Var ute på 5 min och hann som tur var ikapp löpargänget :) Hade mycket att snacka om då vi alla varit ute och rest åt olika håll.
Jag har ju inte kunnat lägga in några bilder under resan, men här kommer några ;) (fler bilder på fb)
Nu ska jag trots allt försöka sova, hoppas på det bästa!

Hannah Natti, Natti

Har nog sovit 8 timmar idag och nu tänker jag sova 10 till.
Sov Gott

Hannah Ett sista inlägg :)

Tjoho, detta blir antagligen det sista inlägget på amerikansk mark ett tag framöver. Idag har det typ varit 10 grader ute, och vi fick avbryta träningen för åska :O Hur kan det vara typ 35 grader ena dagen och 10 nästa helt crazzzzy !!! Iaf så har vi inte varit särskillt effektiva idag, två träningspass, ett kyrkobesök och massor med godisätatande och filmtittande är typ det vi hunnit med idag. Nu börjar klockan bli mkt med tanke på att vi ska upp och träna innan caroline kmr och hämtar oss 8.20 imorgon. Tror ni jag har packat klart ?
Nope, inte en chans...borde nog gå och göra det nu, för snart ska vi se klart filmen vi börjat titta på.
Mitt kyrkobesök hade förresten förtjänat ett eget inlägg, men men, jag kan ju säga att om våra gudtjänster var likadana så skulle jag också kunna gå till kyrkan varje söndag. Det var mer en popkonsert än en gudtjänst :P Kyrkan liknade konserthuset fast i mindre skala, bara det säger ju en del. Sedan hade de trummor elgitarr, storbildsskärmar ja hela kittet, och så var där en snubbe som sjöng en massa låtar och pastorn var mer som en programledare än en präst. Men det var kul att få uppleva det också :) nu ska jag gå och packelipacka. Eller först ska jag byta om till träningskläder så jag slipper göra det imorgonbitti. (har upptäckt att det är ganska bekvämt att sova i träningskläder när man börjar träna innan kl 7, det ger en lixom 10 min extra sömn :P )
Håll tummarna för att flygen inte är försenade imorgon, USA hade tydligen gått till anfall mot Libyen så nu har de intagit extra säkerhet vid samtliga flygplatser. Yey vad jag ser fram emot en flygtur imorgon, NOT !! Men det ska bli skönt att komma hem...




...men jag kmr sakna mina nya vänner och frozen yoghurt :)

Maria

Precis kommit in från en helt galen löprunda! Efter 40 minuters springade började det ösregna, hagla, åska och blixtra. Så det fick bli ett lite kortare pass idag :P Det regnar fortfarande och är riktigt kallt ute. Texas vädret är verkligen underligt! Igår var det ju så sjukt varmt!
Emily och Hannah har precis stuckit till kyrkan (som många går till här på söndagar). Men jag sitter hellre inne och tittar på film och kränger Ben & Jerrys kan jag säga ;) Ska kolla på filmen "Eat pray love" :)

Om Amerikansk Mjölk

  • Den håller i flera veckor, så det går att köpa en stor dunk
  • Den kan stå framme i flera timmar utan att bli dålig
  • Alla barn här blir större än sina föräldrar eftersom den innehåller så mkt tillväxthormon (för att korna ska producera mer )

Jag undrar om jag vill veta hela innehållet ?



Japp, japp det är så här den ser ut. Vi har dock köpt ett annat märke, men det gäller att man inte tar fel om det är mörkt, för den är ju ganska lätt att förväxla med typ tvättmedel :P


Hannah I just can´t get enough

Haha så fel det kan bli!! Hoppsan, hoppsan det är visst den 31a idag och inte den 1a. Ja,ja en dag till här tackar jag ju inte nej till :) Idag var vi på six flags och nu är jag så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen :P Tyvärr återstår ett fartlekspass, suck. Som tur var inte än på ett tag, idag har det varit varmt. Luftfuktigheten är just nu galen :P Visste ni föresten att fartlek heter just fartlek även på engelska. Lite skumt kan jag tycka men så är det, de har dock inte en aning om vad det betyder. 
Förövrigt njuter jag av sista dagen med spotifys gratisversion, jag kmr gå en långsam död till mötes utan den. Just nu lyssnar jag på en massa låtar mer än 5 ggr bara för att jag kan höhö.

Låten nedan spelas för tillfället sönder av alla radiostationer här borta. Denna helgen har Texas dessutom finbesök av Fergie och co.



RSS 2.0