Maria, idrottsskolan

Idag var det fotboll och vattenpolo som stod på schemat!
Kolla vad söta barnen var i sina mössor ^^
Jag var själv med en stund, men satan vad kallt det var i vattnet och luften! :S
 

Maria

Känns nästan som om jag bor hos Kevin för tillfället hehe :P har redan sovit där hur många nätter som helst i rad och är nu påväg dit igen ;)
Men det är mys (=

Maria, midsommar!

Blev en traditionell midsommar med: midsommarkransar, midsommarstång, dans runt stången, snappsvisor, midsommarmat, grillning, lekar och ännu mera dans :)

Plockat blommor i pildammsparken

Man tror ju inte att man kan hitta nått vilt där, men tyckte dessa ver helt ok ändå, blev en fin krans!

Maria, jag vill bli frisk nuuuu...

Hostar lite fortfarande, men fick sova ostört av eländet för första gången inatt. Såå skönt att få sova en hel natt igen hehe :P Hoppas kunna börja träna igen imorgon!

Dagarna har rullat på, fast utan träning. I lördags var jag på födelsedagsmiddag hos Elin som fyllde 22 :) Blev ingen utgång för mig eftersom jag inte så mådde bra, men jag hade hur trevligt som helst ändå! :) Här kommer några bilder!
I söndags träffade jag äntligen Carro :) Blev som vanligt en liten runda på mobilia, sen filmmys och krängande! Åkte sen hem till kevin och sov där. Här har ni ett par skor som jag köpte för endast 49 kr!
Igår (måndag) skulle jag egentligen jobbat men mådde inte alls bra, så spendearande typ hela dagen med att sova och sega framför tv:n ;)
Idag har jag jobbat på segevångsbadet som idrottsledare för idrottsskolan. Barnen fick prova på golf och fotboll. Hade tänkt sticka till staranden efter jobb men såklart ska det bli mulet, jäkla Sverige! Det är ju faktiskt mitten på juni, vart tar solen och värmen vägen???

Maria, fan fan fan!

Idag är det dags för malmömilen, ett jätteroligt 10 km lopp i Malmö som jag sett fram emot. Men i år får jag stå och titta på :( Har hostat hela natten och är alldeles snuvig, faaan... Sprang dessutom 5000m i Göteborg i torsdags och kan säga att det skulle jag ju inte ha gjort. Gick sååå dåligt och om jag inte sprungit kanske jag hade varit frisk nu! Aja inget och hänga läpp över, det kommer ju fler lopp. Men som sagt lite surt är det allt! :/
Någon som vill köpa min nummerlapp för 100 kr?? Det kostar annars 390 kr att efteranmäla sig!

Maria, 7 eleven

Har äntligen fått jobba! Eftersom det varit inställt innan :@, fick jag jobba några dagar denna vecka istället. Har delat ut tusentals rabattkuponger och gratis kaffe (hos 7 eleven) till random folk på stan. Var helt okej ändå och tur med vädret hade vi ju! Lite pinsamt bara då mina byxor är alldeles för stora :S haha!
Ska jobba imorgon mellan 11-16 igen, så kom till stan så får ni gratis kaffe ;)

Maria, uppdatering!

Sorry för dålig uppdatering, har varit iväg hela helgen! Varit i Lousies stuga söder om Varberg på ett litet träningsläger ;) Mycket har hänt sedan sist kan jag säga. Några kära vänner har tagit studeneten, jag har varit på Ullared, träffat kevin, kollat på fotbolls EM (blöö för swe), jobbat och har tränat en massa (precis som vanligt). Så här kommer några bilder :)
Johannas student!!!
Amelie!
Mina Ullared-fynd
Har grillat sjukt mycket marshmallows denna helg! MUUUMMA

Maria, säsongs-debut i sverige

Sprang igår 1500m på Folksam Challange i Hässleholm. Gick inte alls bra dock, var hela 7 sek över pers :/ bläää.. Jaja så går det väl ibland. Det enda positiva med loppet var att jag ändå lyckades komma 3:a och fick där och med 1000 kr :)
Hahah kolla in denna bild från samma lopp förra året^^ Jag ser ju helt stööörd ut. Tror jag gjorde så för att tränga mig förbi de andra utan att nudda dem. Jag var ju tvungen att gå upp och dra för jag var hare :P

Maria, gaahhh!!!

Blir sååå arg och irriterad!!! Tror ni att jag fick jobba idag då (som för övrigt var sista dagen)?? Svar: NEJ! :@ Vet inte om jag vill ha med det här företaget att göra mer. Skulle jobbat 5 dagar x 5h och det blev inställt ALLA ggr! :O Nu gick jag alltså miste om 2750 kr :(

Maria, min brors lilla film

Min lillebror hade i uppgift i bild att göra en film. Haha och tönten gör en film om spelet pokemon ^^ här har ni den:

Maria, mah

Var precis i skolan på ett möte för oss som börjar avancerad nivå till hösten. Var såå kul att få träffa klassen igen :D eller ja de 15 av oss som finns kvar ^^
Tänka sig att vi varit såhär många!
Skulle egentligen jobbat idag, men 8 på morgonen ringde min mobil och tydligen hade de ännu inte fått in de cyklar vi ska ta oss runt i stan med. Grrrr.... jag hade verkligen behövt pengarna, så irriterande. Om det blir inställt imorgon också vet jag inte vad jag gör, gaaahh!

Maria, presenter

Detta fick jag igår :)

Maria, 22 år

Yes då blev man ett år äldre idag ^^ hela 22 år! Dagen har firats med sovmorgon, frukost på sängen, distans, fika och filmkväll :) Saknade bara lite varmare väder ;)
Mina föräldrar ville överraska mig...
och skjöt sånna inomus raketer på mig :P haha
Tåårta!!

Maria, Kevins examen

Igår tog kevin examen, grattis älskling!! :)
Gav honom ett kort och en blomma :P hehe

Maria, pronto

Var på Pronto med Elin och Elin igår, mumsigt och trevligt!!! :)

RSS 2.0