Maria, texas relays

Imorgon bär det av till -->
för -->
Ska springa 5000m sent imorgonkväll :) Har precis gurglat massvis med listerine med hopp om att döda alla bakterier! Hoppas att halsen blir bättre, snabbt, är fortfarande helt öm :S

Hannah Såhär...

ser mitt hår ut när jag sprungit med det i en knut. 
Krylligt värre :P

Maria

Om ni inte har sett "no strings attached", så borde ni verkligen göra det ;)

Maria, froyo

mmm frozen yogurt efter träningen, kan det bli bättre??!
Här har ni även mitt lopp från i helgen förresten :P
Nästan alltid samma veva för mig på 1500m:
1) Bra start
2) Ligger bra till i början
3) Hittar ingen lucka (suger på att armbågas)
4) Släpper typ hela startfältet förbi mig och ligger sist (varför ens ödsla den kraften i början liksom^^)
5) Försöka kämpa mig upp
6) Spurta förbi någon när det är 100 m kvar
Har ett och annat att lära mig ^^

Hannah Like Crazy

Såg Like crazy för nga dagar sedan, i slutet spelade de en riktigt bra låt som jag nu spelar sönder. Annars var filmen sådär, slutet var inget bra alls, men lite sevärd var den ändå :)
Ni märker att jag gör allt för att slippa plugga va ;) Har ju hela 2 timmar och 20 min innan jag måste gå och lägga mig, för att få 8 timmars sömn innan morgonträningen ;)

Maria, tror ni att det blev någon spinning??

Nepp såklart inte, Maria ligger på latsidan idag ;) Nä men var faktiskt förbi simhallen och de ska öppna redan på onsdag igen, så då behöver jag ju inte cykla ;)
Har förresten glömt att berätta att de har öppnat ett nytt frozen yogurt ställe alldeles i närheten :)
YUMMEE YOGURT heter stället. Var och åt där med Emily igår, mums mums!!

Maria, poolen är sönder!!

Har precis gjort min första presentation på engelska framför amerikanare. Var lite nervöst, men det gick bra och nu är det över :)
Har jag berättat att det inte är någon simning längre? Eller det är bara tillfälligt egentligen, poolen är sönder :( Tråkigt faktiskt! Funderar på att sticka till MAC och cykla istället, men vi får se hur det går med det ;)

Hannah pluggeliplugg

Mitt pluggande går milt uttryckt trögt :P Sååå tråkigt !!! 
Framförallt när det är fint väder. Igår skulle jag, Maria och Pierre ut och käka.
Maria och Pierre kunde inte enas om var vi skulle äta så de löste det hela med lite hederligt sten,sax, påse.
Nu ska jag fortsätta med min uppsats snaaaark...eller kanske sticker och tränar ist :P

Hannah Mitt lopp

Som sagt en trött tjej från start till mål :P

Maria, hahaha

Detta är Rysslands bidrag till eurovision i år. Tydligen hade damerna fått träna i flera veckor på orden "party for everybody..." för att de inte kunde någon engelska. Hhaah förstår inte hur det är möjligt att den kunde ta sig vidare. Se och njut ;)

Hannah Orkar...inte...plugga :P

Mitt pluggande går jättedåligt :P hehe har typ bara strukturerat upp en av mina två uppsatser suuuuck :P
Pierre tog en massa bilder idag, men jag ser så fruktansvärt trött ut, tom. på första varvet, så jag besparar er de flesta :P Hehe Pierre sa att han tyckte jag såg lika trött ut innan loppet hade startat som efter, jag vet inte det men jag skyller allt på värmen :P

Hannah ÄNTLIGEN !!!

Tävlingen gick super för mig. Fick 4.46 vilken sskillnad från innesäsongen. Hade nästan samma tid efter 800 i detta loppet (1500)som jag hade när jag sprang mitt 800m lopp inne. Trodde det gick jättelångsamt för var anmäld i ett sämre heat. Så på upploppet skriker coach bara att du kan persa kör nu, jag ba WTF trodde ju det gått jättelångsamt och att det var jag som hade en superdålig dag som fick kämpa så mkt för att hänga med. Hehe pers blev det ju inte men guuuud vad skönt att få ett ok lopp.  :D
Inget magplask idag inte :)

Maria, första tävlingen...

...för utomhussäsongen idag. Skönt nog var den här på UTA :) Jag sprang 1500m som gick okej, 4.44 nått tror jag att jag slutade på. Måste bara klaga lite och berätta att det var såå sjuukt varmt! 30 grader i skuggan är inget man är van vid än :O Kom lite som en chock!! Usch vill inte tänka på att det ska bli ännu varmare och att jag ska köra 5000m de flesta lopp :S Tänk positivt Maria!!
Var faktiskt riktigt duktig och sprang 20 minuter temporun efter mitt lopp (helt frivilligt).

Hannah HAHA

Tkr ni har blivit lite väl kaxiga där hemma över ert vackra vårväder så här kmr en hälsning från texas. Detta var vad jag ägnade eftermiddagen åt ...
En liten löptur har också hunnits med, nu väntar resturangbesök och lite laddande inför morgondagen, som bjuder på årets första 1500m lopp.
Helt ok fredag ;)

Maria, ont i halsen :S

Gahh vaknade upp imorse och hade ont i halsen, jag som nästan aldrig har det :S Och vi har tävling imorgon!
försöker bota det med varmt te och en liten nap, natti ;)

Maria, några Hawaii bilder



Maria, I'm back!

Kom hem riktigt sent iförrgår och är fortfarande lite trött från tidsomställningen och den långa resan. Om ni inte visste det så skiljer det 5 h i tid mellan Arlington och Hawaii. Hawaii är mycket längre bort än man tror :S Måste ju säga att vi har haft det heeelt underbart, bästa resan någonsin. En vecka var verkligen för lite egentligen, finns så mycket mer att se och göra där borta. Så om ni ska åka till Hawaii boka minst 2 veckor ;) Lägger upp lite fler bilder här imorgon och om ni inte kan vänta så kan ni ju checka fb, där finns hur många som helst!
Här har ni mina fynd. Köpte även dessa coola solglasögen ;)
cooling, haha

Hannah Distanspassets följder

Såhär röd blir jag förövrigt i huvudet efter en timmes distanslöpning. Nice, nu matchar du tröjan var responsen efter passet. :P

Hannah Mr Wariner

Shit vad varmt det var igår, trodde inte solen tog, för det var så mulet, men ajajaj vad fel jag hade. Stod typ och spola kallvatten på mig hur länge som helst igår kväll för kyla ner mig till normal nivå. Kul att vara på tävling igen även om det bara var för att heja, dessutom var där finfint besök av jeremy wariner, kul,kul :)
Inte riktigt lika exalterad som i våras, men nästan ;)

Hannah Glömde ju nästan...

Om exakt två veckor så får ajg träffa johanna och matilda igen dubbel whoooppie :D

Hannah TCU

Idag är det tävling på TCU. Jag väntar med att ställa mig på startlinjen tills nästa helg, men det ska bli kul att följa med och titta och känna på tävlingsatmosvär igen :)

Hannah Två månader...

sen står jag på svenk mark igen :)
Då kan jag dansa runt på bryggorna hur mkt jag vill...
också får jag träffa dessa coolingarna :)

Hannah Mallet

De få timmar jag har varit vaken har dock varit väldigt effektiva har bla skrivit klart en rapport och fixat klart med alla kurser för nästa termin. Igår var även jag och Pierre en sväng på mallet :D Haha vi fick vänta 50 minuter på en taxi för att komma hem, lita ALDRIG på arlingtons taxi, iaf inte om ni är i tidsnöd :P

Hannah Spring break

Är nu mer lik en kräfta än någonsin tidigare, mkt soltid och varmt väder, ingen bra kombination :P
Lovet har hittills mest (nästan enbart) handlat om att sova. Men det är ju inte helt fel det heller :)

Maria, woohoo! :D

Nu åker vi snart om sådär 20 min :D Ska inte ta med mig datorn så kommer bli lite dåligt med uppdatering den närmsta veckan, ni får lita på att Hannah uppdaterar istället ;) Ses om en vecka!!!!!!

maria, imorgon!!!

Jag har planerat en massa hela helgen!! Vi ska bland annat besöka:

Maria, den där staffan

Detta kommer bara ni som är vän med Staffan Westholm på fb att förstå ;)
Måste säga att jag blir så sjukt besiviken när jag ser att jag har 4 nya händelser på fb och sen visar det sig att alla är från honom! Dessa 4 fick jag på en gång idag "Långa intervaller med Ridzak" "Cirkelträning och smidighet" "Tempolöpning med Ridzak" "Styrketräning och häckpass". Först blir man så lycklig - ohh jag har 4 nya händelser, spännane :D. Sen ack sååå besviken, ahh den där Staffan Westholm han ger mig falska förhoppningar, suck! Hahah vilka problem jag har va ^^
Vaknade 11 idag och blev förundrad av att jag kunde sova så pass länge. När man stiger upp inser man att det var just idag vi skulle skruva klockan 1 h framåt, så vipps har klockan blivit 12 istället :S Där försvann nästan hela min dag, har tusen saker att fixa! Vi åker ju TOMORROW!!! :D

Maria, what a rainy day :/

Spring break har verkligen börjat på bästa sätt, med ösregn hela daan :/ woohoo!
Kallt är det också, brrrr :S Nä men nu ska jag inte klaga för mycket, vi åker ju till paradiset snart ;)
Jag och Elin hyrde nyss film från redbox, borde göra det oftare då det bara kostar 1 dollar (ca 7 kr)!!! Den här filmen blev det:
Gahh jag är mer ett Jacob fan egentligen, han är snyggare! ;)


Maria, det var mumma

Igår blev det BJ's och jag åt denna godingen :)
Trevlans!

Maria, lmao

HAHA
För er som inte vet vad lmao betyder så ska ni få en liten förklaring. Elin berättade först för mig att att det var typ samma sak som att säga "mjaoo", så jag trodde på henne men tyckte att det var lite märkligt. Idag tittade jag dock på en film där ordet kom upp och det visade sig att det betyder Laughing My Ass Off, haha vi hade allt lite fel där! LMAO!

Maria, spring break!!!

Woohoo äntligen!! Såå skönt med lite ledighet!
Hawaii om endast TRE dagar :D

Maria, Mellow Mushroom...

...heter stället som vi var och åt på igår. Riktigt mumsig pizza hade dom!! Blev även frozen yoghurt på favvostället yogi berry (självservice), mmmmmm :)
Här har ni tjejerna i laget som var där :) (Johanna, Sydney, jag, Hannah, Lindsey, Emily & Elin)

Maria, hemskt :S

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


Maria, mmm...

...sitter här och frossar i Ben & Jerry. Kanske inte så smart precis innan träningen, men men :P
Har glömt berätta att Emils flickvän, Johanna, är här och hälsar på just nu. Hon kanske ska börja på UTA till hösten :) Så ikväll blir det tjejmiddag med laget!

Maria, Robert Ballard

Precis som Hannah skrev så var vi precis och tittade på det här:

Robert Ballard är en amerikansk forskare och oceanograf. Han ledde 1985 en expedition som hittade vraket från Titanic.
Var sjukt intressant!!
Ovan har ni Robert Ballard som pratar om sina upptäckter och nedan finns några klipp från Titanic :)
Blev sjukt sugen på att se den igen!!

Hannah Titanic

Woho var nyss och lyssnade på snubben som hittade titanic, sjukt intressant :)

Maria, kan inte fatta det!

Om 1 vecka åker jag och Elin till Hawaii, woohooo!!! :D

Hannah Woho!!

Haha fatta vad sjukt, idag fick vi tillbaka våra english essays, och inte nog med att jag fick 95 % (uppsatsen är 25% av slutbetyget niiiice) dessutom hade jag typ bäst i classen mohaha, satan vad de i min klass måste vara dåliga :P
Ooooooch Caroline har lyckats få tag på biljetter till en madonna konsert i Dallas AWESOME eller hur !!!
Sjukt bra dag :D
Meen morgonträning imorgon så snart dags för bingen ;)

Maria, slapp helg!

Kan inte säga att jag gjort så mycket denna helg, men ack såå skönt och välbehövligt det har varit! Har fått sova ikapp, bara tagit det lugnt och legat lite ute i solen såklart ;)
Varit duktig och pluggat (lite) också
Tycker ändå att jag har börjat få lite färg :) (dock en bild från i fredes) så borde ju vara ännu brunare nu ;)

Hannah resturangbesök + target

Igår blev det alltså resturangbesök och impulsshopping. Kmr inte ihåg senaste jag fick med mig så mkt grejer hem :P Ett täcke, 4 tröjor, ett par byxor, en bikini och ost. En slutsumma på typ hundra dollar, lite mindre än 700 ganska billigt ändå :D


Maria <3 target

Igår var vi på macaroni grill med Caroline. I väntan på maten så fick man rita på duken ^^ haha! Åt en riktigt smarrig lasange, mums!
Åkte till Target efter maten i sökandet efter en ny bikini, men jag hittade ingen :/ Fast blev ju dessa våriga byxorna och ett vanligt vitt linne istället ;)
Köpte även två nya B&J-smaker <3
Såååå gott!!

Maria, jaså :)

Blev tydligen utnämd till årets nykomling i hela vår conference :)

 

 

March 1, 2012

FRISCO, Texas -- UT Arlington's Romain Martin was named the Southland Conference Indoor Track and Field Male Athlete of the Year, while Maria Sandstrom was tabbed Female Newcomer of the Year, the league office announced Thursday.

Sandstrom, a sophomore from Malmoe, Sweden, is the women's Newcomer of the Year after finishing third in the 5000 meters (17:34.85) and ninth in the 3000 meters with a clocking of 10:11.42.

"We are very proud of Maria," Sauerhage said. "She didn't have the kind of fall that she expected to have, and now we're just starting to see how good she can be. We're excited for Maria's future."


Maria, PUST!

Woohooo! :) Alla veckans måsten är klara! Fick dessutom tillbaka 2 article reviews som utgör halva betyget - 100 % - GÖTT!! :D
Ska nu till min sista föreläsning innan jag går ut och lägger mig i solen ;)

Maria, håll ut!

26 grader i skuggan och här inne sitter jag :( Har ett stort prov imorgon, så det blir till att plugga hela dan. Men imorgon är det över och jag kan pusta ut :) Får se till att sola lite i helgen istället, ska vara nästan lika fint då ;) heheh
Önskar att det hade sett ut som Portugal här borta. Vill springa uppe bland klipporna istället för på all denna förbaskade asfalt!

RSS 2.0