Maria

Nyss kommit tillbaka från amerikanska ambassaden och äntligen ÄNTLIGEN är det fixat!!! Trodde att jag sabbat hela skiten eftersom jag kom hela 35 min sent :S Satt fast i pendeltågtrafiken och fick tillslut hoppa av och ta taxi. Efter det här är jag glad att jag bor i Malmö där jag kan cykla till allt i stan på under 30 min!

Om tävlingen igår då, njo den gick sådär, men bara sådär :/ Vet inte riktigt vad som gick dåligt, men jag vara bara trött och inte iform helt enkelt. Idag ska jag ju springa 3000 m på stockholm stadion och jag hoppas verkliogen att känns och går bättre idag!

Hannah Äntligen pers !!!

Yey pers igår !!!
 Inte med jättemkt men ändå pers :D  Det var vansinnigt varmt, jag värmde bara upp i 8 minuter och själv loppet var mer en boxningsmatch än ett lopp, vi var 20 st som sprang ganska jämt= trångt så in i bänken.
Idag är det dags igen, men 3000 denna gång, känns väldigt långt faktiskt, var ju jättelängesedan jag sprang ett längre lopp, men antar att det borde passa mig.
Idag har jag gjort en rejäl detour i stockholms pendeltågstrafik. Tydligen var det ett tåg som hade fastnat i en tunnel och blockerade all trafik. Så när jag skulle hem fick jag ta en annan väg. Försökte fråga mig fram, men det gick väl sådär kan jag säga, åkte fram och tillbaka ett tag innan jag slutligen hittade tillbaka. Nu sitter jag i skuggan med Fridas dator, nice !!!
Bilder från loppet kommer när jag kommit hem till min egen dator :D

Hannah Framme i Farsta

Nyss varit ute på en väldigt svettig runda i farsta. Har nu sprungit i de mysiga omtalade spåren hehe eller ett av dem. :) Nu ska jag klunka en liter vatten och vila en stund, innan det bär av mot sollentuna och 1500m.
Igår tog vi föresten i ett tåg som nog var gjort på 1700talet och saknade AC. Det ni ;)

Maria, en liten kort uppdatering

Hemma igen (kom hem igårkväll)! Men om redan en timme ska jag iväg igen. Tar tåget med Hannah  till Stockholm för att träffa Frida, tävla (1500 & 3000 m) och söka visum till USA. Antagligen hemma på torsdag ;)

Midsommar var trevligt, ska lägga upp bilder när jag kommit hem från Stockholm ;)

Hannah Påväg :)

Strålande sol, förmiddagsjoggen avklarad och snart bär det av, kan inte bli bättre !!!!
Igår blev det även lite slötittande på björnbröder, haha den har sina stunder ;)






Hannah Vad gör man ?

Idag hade jag milt uttryckt velat skjuta mig själv. Eller snarare stycka mig själv och mura in delarna i väggen. Jag har nämnligen lyckats missa att betala en avgift som måste vara betald tre arbetsdagar innan man fixar visum. Visumet skulle ju kliras på onsdag så det var kört :P Nu har jag dock lyckats boka om tiden så ska till ambasaden på fredag ist. Tyvärr äventyrar jag ju minivistelsen hos Frida. Men det får lösa sig. Det tog typ hela dagen att fixa den jäkla avgiften eftersom deras hemsida också låg nere ett tag. Så jag hann inte göra så mkt av allt jag skulle idag :( Men en liten fika blev det med Frida och Johanna. Alla var typ helt nere, så vi satt mest och stirrade rakt fram och beklagade oss lite hehe. Jag hann även med att sortera ut lite kvitton ur plånboken, ngt jag itne gjort sedan dngalan förra året. Kom halvvägs, bilden säger allt...




Det braiga med att visumbesöket blev flyttat är iaf att jag får ett 3000m lopp utan ett ambasadbesök i benen. Imorgon åker vi iaf mot sthm, farsta och sollentuna gp. Är grrrymt sugen på att tävla !!!


Hannah Midsommar i bilder

Är nyss hemkommen från ett bokskogspass. Mina ben har varit som sirap de senaste dagarna, men nu piggnade de till. Nytt pers på andningsvarvet och ett par bra backar blev det :D
Här kommer lite bilder från gårdagen


Mamma gjorde en krans till mig :)


Jordgubbar :)
Sen blev det dags för femkamp...




Hannah Ständigt dessa förberedelser :)

Innan det är dags för midsommarfirande ska jag, hinna träna,koka ägg, baka kladdkaka, gå till systemet, duscha, åka till johanna och hjälpa henne med att duka.
Borde kanske sätta fart ? :D



Från förra midsommar :)

Hannah Gårdagens sommartecken

 

  • När jag satte på radion så spelade de ngn sorts liveversion av Ta mig till havet.
  • På uppvärmningen till passet hördes tonerna av allsång från pildammarnas mitt :)
  • Från stadion hörde jag MFFklackens vrål
  • Jag befaaan mig återigen (precis som förra sommarn) ensam på stadion efter jobbet, ska säga er att det inte är helt fel, där finns ett särskillt lugnt som inte finns någon annanstans.

Maria, midsommarfirande

Nu drar jag till Kalmar med bland annat Kevin, Jennifer och Kim för att fira midsommar i en stuga vid havet! Ska bli myyyys! :D
Önskar alla en glad midsommar med bra väder!!

Hannah Vackra pingviner

När jag lyssnade på denna låt

 

innan idag så trodde jag först att de sjung beautiful penguins. Med lite eftertanke kom jag dock fram till att det måste vara people. ...Hissen kan ju inte alltid gå hela vägen upp ;)
Och visst hade det varit mkt roligare om det var pingviner !!!


Hannah Ikea

Idag blev det köttbullar och potatismos på Ikea, med Maria och Frida. MOMS !!! Mina inköp var förövrigt de mest udda någonsin :P En träningstopp från stadium, sill, choklad och bajspåsar till hunden. Det matchar lixom inte riktigt något av det.



Idag var det förövrigt måndagsstyrka som vanligt, men det blev mest två och en halv timmes klagande över hur trötta vi var och hur fruktansvärt ont vi hade överallt (allt var alltså precis som vanligt):P



Vi kom även fram till att det finns tre typer av människor i pildammarna: 

Amatörerna=de som går (solglasögon och stavar är pricken över i:et) 
Motionärerna= de som joggar i varierande tempo, ökar gärna när någon springer förbi för att sedan stanna en liten bit längre fram :P
Sedan finns det nga typer som oss(dock väldigt få), idioter som sorgligt nog inte har ngt bättre för oss än att nöta på tusenmetersslingan dag ut och dag in året om. Men ack vad jag gillar det :)


Maria, bildregn

Bilder från malmömilen :)

Jag och Kevin :)
Prisutdelning :)
I lördags kväll var jag ju på Kims inflyttningsfest, blev även utgång till Chili. Riktigt trevlig kväll!! :D
En suddig bild på mig och Elin från Chili :P

Hannah Sthm

Bokade precis biljetter till Sthm. 1500m på sollentuna GP, 3000 på stadion, visum och skärgården med Frida <3 ska bockas av.
YEEEEEEEEEEEEYYYY!!!!


Hannah söndag och bokskogspass

Inatt sov jag 10,5 timme så nu kan jag tänka igen :) Skulle ju köra gårdagens intervaller idag ist. Det gick ju sådär kan jag väl säga. Åkte ut till bokskogen med världens tyngsta ben, så när det var dags för backar hurrade jag inte direkt :P Men jag tog mig igenom det iaf :D
Sedan har jag tagit en låååång fika med Johanna N :) Vi upptäckte även att Åhlens har öppet till kl18 på söndagar. Lite överaskande, men de hade rea så det gick ganska bra att underhålla sig där ett tag. Jag älskar reor...det är enda gången man faktiskt kan tjäna pengar på att köpa ngt x)
Idag blev det dock inga inköp, känns ju lite onödigt när USA ligger mindre än två månader bort :D





Kunde inte bestämma oss om vi var lika john lennon eller harry potter :P


Hannah Redo att sova

Ååååh vad jag också ville springa malmömilen idag när jag såg dem svischa förbi utanför jobbet. Och grymt bra jobbat av Maria och Frida som båda krossade sina pers :)
Igår hade jag en sjukt mysig kväll, med picknick och´jordgubbar. Det hela avslutades med en lång, intensiv och livsavgörande fotbollsmatch :) Tyvärr glömde jag kameran hemma så fick inte föreviga kvällen, tror annars det är en ganska rolig syn att se löpare försöka spela fotboll, vill inte förolämpa ngn men bollkollen är inte alltid på topp. :P Idag har varit en sjukt intensiv dag, då jag kollat lagEM, hejat fram malmömilsdelltagare och jobbat samtidigt. När jag kom hem var jag av ngn anledning helt slut. Kändes som om jag skulle somna på studs om jag bara tillät mig det :P Ett tufft intervallpass i bokskogen var helt uteslutet. Efter två timmars vila belv det ist 95 min distans, inte så dåligt tkr jag :) Nu ska jag äntligen tillåta mig att sova. Jag önskar att man inte beövde sova, tänk så mkt kul grejer man skulle kunna hitta på då ist för att bara ligga still.
God natt !!!

 

Maria :D :D woohooo

Hemma igen efter ett bra lopp :D Jag vann och persade (37.27). Äntligen under 38!! :)
Nu ska jag och Kevin göra oss klara innan vi drar till Kims inflyttningsfest :)

Maria, taggaaa

Precis varit och hämtat mina tävlingskläder från Runners Store, nu är jag taggad!! :D

Maria, malmömilen

Idag springer jag Malmömilen :D
här har ni karten över loppet ->
Så om ni befinner er någonstans i närheten av bansträckan vid 3-tiden
tycker jag att ni måste komma och heja ;) !

Maria, MUmma!

Igårkväll blev det köttfondue käk med Jennifer, Kim och Kevin :) Snacka om att vi åt mycket!! Hur gott som helst var det!! ^^ Jag hade även bakat en "american appel pie" som tyvärr inte blev så vacker, men den slank ner den också ;)

Hannah Såhär snygga är vi när vi jobbar ;)



Lite fail dock att vi missade med namnbrickorna :P

Hannah Godisfakta


Bygger tydligen på en högst vetenskaplig rapport ...

Maria, 2 månader! :O

Idag är det exakt 2 månader tills vi åker till USA, kan ni tänka er, bara 2 månader!?! Helt sjukt så fort tiden går. Ska bli så otroligt kul samtidigt som det ska bli jobbigt att lämna familj och vänner. Jag kommer att få uppleva en massa samtdigt som det känns som om jag kommer missa mycket här hemma. Men kul ska det bli! :D

Här är två personer som jag kommer sakna otroligt mycket!
Kevin                                          Johanna

Hannah Alla dessa minnen !!!

Träffade Carro idag, så sjukt kul att ses. Vi träffas inte så ofta, men det märkliga är att när vi pratar så känns det som om vi snackat varje dag sedan sist. Samtalsämnena tar lixom aldrig slut, det går verkligen att prata om allt :D Det var iaf väldigt trevligt, och efter en hel del pratande bestämde vi oss för att köpa glass så vi gick till hemmakväll, det slutade med både godis och glass, som förövrigt även fick fungera som min lunch. Bra där Hannah :P Försökte hitta ett hästfoto på oss båda, men jag har alla fotona på den gamla datorn, vilket verkligen säger hur längesedan hästtiden var. Hmm ska nog föra över alla hästfoton till denna datorn en dag så att jag har dem.
Här är iaf ett på mig och min underbara Blixt :D


Tjihi saknar tom den buffliga mulen :P

Detta är en bild från hans "nya" hem. Han verkar ha det megabra, men ibland saknar jag både ponnyn och hästlivet så det gör ont !!!

 


Maria, titta va ja hitta!

Har nu hittat sändningen från mitt och Hannahs lopp i söndags. Klicka på länken om ni vill se loppet: http://www.folksamchallenge.se/FC1/11/index.asp?PageId=953 - (Vi springer 45 min in i klippet)
För er som undrar varför jag kutar på så galet i början så beror det på att jag var hare!

maria

Julia och Carro tog studenten igår, grattis tjejer!

Carro, Julia och jag ^^
Idag har jag slappat, tränat, gått på stan med Kevin och pluggat matte :P

Hannah Igår var jag på Julias student...

Kvällen bjöd på många glada skratt, fast jag är dock glad att jag itne följde med ut :P
Här kmr lite bilder :D



Woho jag och Johanna var nästan lika långa :D



 
De hade roligaste fiskedammen ever haha :)



Anna körde hardcore ;)



Fina studenten, med en väldigt kreativ bakgrund höhö :D

Maria, whata f**k!?

Hemma efter en bra dag med träning, glass och studenter, som tyvärr inte slutade lika bra :S
Nu ska jag och Johanna gå och lägga oss och glömma denna kväll, Godnatt!

Hannah 4x5min

Har nyss genomfört ett av de roligaste passen någonsin. 4x5min får en kanske inte att jubla på studs direkt, men om man kryddar det hela med att utmana ett par hockeyspelande killar de första tusen meterna så blir passet ett helt annat !! Haha de fuskade som tusan, genade överallt, men vi vann över alla utom en iaf haha, och när de stannade skulle vi ju fortsätta en och en halv minut till. Det var sjuuukt KUL !!! Skulle göra ett par hundringar efteråt, och bara flög fram haha. Tänk vad kul det blir att springa när man inte alltid springer med samma människor!! Nu är det dags att studsa in i duschen :D


Hannah Powernap

Gaaaaah vaknade precis :/ skulle typ varit hos Maria för en timme sedan, men min 5 min powernap blev en timme :P Haha varför händer detta alltid mig ?
Jaja kanske var bra för ikväll blir det student igen sov dessutom bara 5 timmar inatt så behövde väl fylla på sömnkontot :)
Nu blev det helt plötsligt bråttom, snart dags för intervaller, 4x5 min på limhamnsfältet :D


Idag tar Julia studenten :D


Johanna

Mmmmmm... glassen var såå god, så man måste ju bara äta up varje liten droppe!
Sia glass (Hallonlakrits) är att rekommendera!

Maria, hjälp mig välja!

Nyss kommit hem från optikern och har kommit hem med 4 par glasögon att välja bland. Gillar verkligen inte glasögon egentligen, använder dem så sällan det går, men nu har jag haft mina sedan 8:an och det är verkligen dags att byta. Hjälp mig att välja, jag är sämst på sånt här!!
Par nr 1
Par nr 2
Par nr 3
Par nr 4 (min optikers favoriter, men jag kan inte se det fina i dem :P)
Fula ellerhur?? Usch hatar glasögon! :(
Hjälp mig!!!

Maria

Hade en jättetrevlig kväll igår, tack töser! :)
I fredags tog ju Håkan studenten, här kommer några bilder:
Nu ska jag synundersökning :P Hörs senare!

Hannah Vi var 9 minuter tidiga till resturangen...

vilket nog aldrig har hänt, därför passade vi på att fota lite på vägen, för det vore ju dumt att för en gångs skull vara tidig ;)

Haha bästa hoppbilden, vi hade nog fått stå där hela kvällen om vi skulle få en där alla hoppade samtidigt :P
Men kolla in Marias vad gaaaalen, kanske den som gör att hon springer så snabbt !!!



 


Hannah Mexikanskt :)

Idag skulle vi bjuda Maria på resturang för att fira hennes födelsedag. Det skulle ju egentligen vara en överaskning, men det gick ju inget vidare :P Iaf så var vi på en jättemysig mexikanskresturang som Elins mamma hade rekomenderat. Det hade fajitasbuffe (eller de kom och fyllde på när maten tog slut) och sedan vi alla äter ganska mkt tyckte vi det var ett bra alternativ. Jisses vad gott det var. Haha ni skulle se servitrisens min när vi bad om påfyllning efter påfyllning. Det var riktigt kul, vi såg nog inte ut att kunna trycka i oss så mkt. Trodde hon skulle svimma när vi började diskutera vad vi skulle ha till efterrätt :P Har verkligen varit en mysig kväll. Men imorgon blir det morgonträning med Elin och Johanna så det är nog dags att sova nu så jag orkar upp, har ju totalvänt på dygnet de senaste dagarna :P







Hannah tävlingen

Jaha ja tävlingen igår gick väl ärlig talat inte så bra som jag innerst inne velat :P Trotts att jag inte borde vara missnöjd (sprang 6,5 sekund fortare än vad jag öppnade med förra året) så ville jag så gärna vara lite närmre pers. Meeen det var min första tävling och om två och en halv vecka är det dags igen, fram tills dess är det bara att kötta järnet !!!
Idag har jag gjort ngt som jag inte gjort på megalänge, jag har börjat läsa en vanlig bok. Har haft sjukt svårt att få ro att faktiskt läsa en hel bok, tidningar går väl ok men böcker är lååånga. Nu har jag iaf börjat och det verkar vara en bra bok så det ska nog inte vara nga problem med att avsluta det hela heller :)
Snart ska jag iväg och träna innan det bär av till Frida med tjejerna ikväll :)

Hittade ingen svensk version men låten är ju densamma ;)


Maria, gaaaaalet!

Idag skulle jag ju vara hare på folksam challenge i Hässleholm (1500 m). Skulle dra de första 800 metrarna. Konstigt nog hängde ingen med mig i starten och jag fick ett ganska stort försprång. Sprang och kollade på klockan hela tiden, som visade att jag faktiskt höll farten som var bestämd. Inte ens efter 800 m hade de kommit ikapp, så jag fortsatte att dra lite till. Plösligt var det bara 1 varv (400 m) kvar och jag kände mig fortfarande stark. De hade kommit ikapp mig dock, så jag gick ut på bana 3 och lät tätklungan springa förbi mig. Tänkte att "nu är det ju bara ett varv kvar, jag fullföljer". Så i mål kom jag på 4.39, pers med 4 sek :D :D Wooohoooo! Kanske ska bli min nya taktik i framtiden att bara kuta i början xD
Nu blir det käk och sen drar jag till Kevin :)

Hannah RACE!!!!

Jisses vilket friidrottstema jag hade på dagen igår, träning, var och tittade på tävling och sedan diamond league på kvällen. Hade en jättemysig förmiddag i vellinge, alla sprang skitbra och persade, speciellt Frida sprang bra som äntligen vågade sig ut till bana och kutade bra som bara den!! Jag och Karna sprang fram och tillbaka och hejade på alla :D  Idag ser ut att bli en dag i samma stil för idag är det äntligen dags för RACE. Som jag har längtat!!! Att slå min säsongsöppningstid från förra året,är målet, det borde inte vara några problem, fast helst vill jag ju springa 10 sekunder snabbare än så. Fast det är ju inget jag kan räkna med. Nu ska jag sluta tänka så mkt och ge mig ut på en liten morgonjogg. :D

Maria, wooohoooo :D

Tävlingen gick super! :D Nytt pers med 16 sek (17.12) !!! Klarade därmed även MAI:s SM-gräns och tillhör nu äntligen elitutskottet. Kommer få träningskläder, proviva och pengar, NAJS! :D Detta har jag väntat på länge!
Såhär glad är jag just nu!
Dagens utgång får ändras till myskväll (måste ju tänka på loppet imorgon) men det blir trevligt ändå!

Hannah Ytterligare en knäuppdatering

Just det, glömde att skriva här att mitt knä är bättre igen :D:D Käkar fortfarande en massa voltaren, men känner iaf inget när jag går :) Kunde till och med köra lite intervaller igår!!! SÅ nu ska jag ändå tävla imorgon wwwwwiiiiiiiiieeeeeee !!!

Hannah tävlingsommarn har startat !!

Tjoho !!
Tänkte egentligen hänga med Maria till göteborg och skrika på henne så hon kan krossa 17.15 gränsen. Tyvärr skulle de åka ganska tidigt, och eftersom jag var på student igår och ska tävla imorgon så kände jag att jag behövde sova. Gud vad skönt det var att sova har verkligen sovit som en sten, så nu är jaag pigg och glad och redo för nya äventyr hehe. Tänkte hänga med till Vellinge istället där resten av gruppen springer 800. Blir nog sjukt bra det med :D Men först ska jag ut på min innan loppet jogg. Lääääängtar tills imorgon, ska bli grymt kul att tävla :)
 

Maria, göteborg!

Ska bara käka frulle och sen är det dags att bege sig till Göteborg och Göteborgs GP. Ska springa 5000 m, det första för säsongen :S Jag hoppas hoppas att det ska gå under 17.15!!!!

Maria, Guess what??

Blir inget jobb för mig på Runners Store på sön. Istället har jag fått ett annat jobb ;) Ska vara hare på en folksam challenge tävling i Hässleholm :D Loppet är 1500 m, men jag ska dra de första 800 metrarna på 2.22! Shit börjar redan bli lite nervös :S Tänk om man gör bort sig :O Men det ska nog gå bra, hoppas jag i alla fall :P haha. Räknade ut timlönen och den var ju inte så dålig kan jag säga, 39.000 kr/h. Man kanske ska satsa på ett jobb som hare istället :P Men jag ska ju bara springa i lite över 2 min, men ändå ;)

Maria :D Money, money, money...

Skulle kolla mitt saldo på banken precis och trodde jag skulle mötas av ett konto nästan nere på noll. Men såg nu att mina MAI-pengar har kommit :D Fick dem på under en månad (brukar vanligtvis ta flera månader för dem att göra utbetalningar), tack MAI! :D
Nu blir det snart en kort liten löprunda och ikväll väntar Håkans student! :)

Hannah ...

See more funny videos and TBT at Todays Big Thing.

Maria, för de har tagit studenten!

I tisdags var jag på Tess student :)
Och igår var det dags för Linda, Jenny och Glen att ta studenten. Dessa dagar har alltså bestått av mat, mat, cider och fest :) Gillas! Var även med ut på Slagt igår, kul! :)
Söta Linda
Jenny
Glen :)
Jag och Linnea (Jennys och Lindas kusin)

Maria, broloppet

Hittade filmer som varit på tv från det sista broloppet 2010. På filmerna kan ni se de flesta i löpgruppen stå och spruta kallt vatten på de som gått i mål, louise nilsson som blir intervjuad och vår tränare Ola :P Jag själv är också med en kort stund, men det kommer ni nog missa :P haha. Kolla på länkarna nedan:
http://bcove.me/mri6myhp
http://bcove.me/1uvlr5l3
Hittade även en bild på Hannah :P

Hannah skit och mög är vad det är !!!

Nu får jag spel. Igår körde jag ett jättebra banpass. Var sjukt nöjd när jag kom hem. Imorse när jag vaknade var det dags för en liten distans. Efter 30 sekunders haltande fick jag ge upp :( Knämöget klarar inte riktigt spikskor. Så nu är jag tillbaka på ruta ett. Jag som skulle tävla på söndag. Jag blir GALEN !!!!
Än har jag inte gett upp, har precis tagit vad som borde klassificeras som en överdos av voltaren, så kanske kanske att jag kan springa i helgen om jag kan jogga imorgon. Men vad segt det är. Ursäkta min självömkan men jag blir så arg :/
Nu ska jag snart till jobbet, sen skiter jag i allt vad löpning heter och fokuserar på kvällens studenter ist!!!


Maria

Blev en lång och mysig dag på bo01 igår :) Precis så det ska vara! Dock lyckades jag till skilland från Hannah smörja in mig med 30 på hela kroppen och har inte fått någon färg överhuvudtaget :S (Jag är alltid lika rädd för att bränna mig) Nästa gång ska jag använda 20 istället, 30 var lite att ta i :P haha

Idag har jag haft min sista skoldag :D (om man bortser från en tenta om 2 veckor). Jag har även varit på stan och köpt en massa studentpresenter, har dock lite kvar att handla :P Smet också in om på Sannas bageri :) Länge sen man träffade den tösen, vi hade kunnat stå och snacka hela dagen ^^ Fick med mig 7 munkar så nu har jag suttit och proppat i mig de flesta, mums! (=
Jag, saknade Sofie och Sanna!
Nu blir det träning, själv tyvärr :/ För sen ska jag på Tess student :)

Hannah En stranddag

Ngt mera solbränd(läs kräftröd), död efter seg styrka ute i värmen och väldigt mätt efter att ha frossat i tacos. = trött och nöjd Hannah som kommer decka så fort hon lägger huvudet på kudden.


The best trio in the world <3
Är glad att ha Johanna hemma från siesta. Nu är vi fulltaliga igen !!!

Imorgon blir det jobb innan det är dags för 200ingar med spikar niiiiiiiice !!!!!
Då blir jag kanske så här glad...


Vem vet ?

Maria, hahaha ooops!

Hahahaha, såg att jag och Hannah lyckats lägga upp samma låt samtidigt :P Så kan det gå när man är två som bloggar. Men om ni gillar låten kan ni ju lyssna på den 2 ggr ;)

Maria

Har precis kommit hem från Kevin och måste plugga lite matte innan jag drar till bo01! ÄLSKAR DETTA VÄDRET!!! :D

I lördags blev det ju en oplanerad utgång till KB, hade sjukt kul! :) Igår blev det jobb och sedan löpning på järavallen med Hannah. På väg till våra distanspass spelas denna låt på högsta volym:

Hannah Sommarplågan

Efter en lång utredning på Järavallen har jag och Maria fastställt att denna högkvalitativa ;) låt kommer bli årets största sommarplåga.


Nu drar jag till västra hamnen med löparna :D:D

Hannah Förresten

Igår var det ett år sedan jag tog studenten. Lite sjukt faktiskt :P




Känns både som om det var igår och som för hundra år sedan, om det nu låter rimligt :P


Hannah Nga intensiva dagar

Japp, japp det har varit en riktig rivstart på sommarlovet hittills. Första dagen blev det strandhäng med dessa två filurer :)



Dagen därpå åkte jag och Frida till Stafett-SM i Växjö. Sjukt kul att se, ville bara kasta på mig tävlingskläderna och springa. Men nu är det ju inte långt kvar :) Var särskillt kul att se killarna som sprang asbra!!!



Igår var det jobb hela dagen som gällde. Sedan drog jag och Maria till bokis för att köra backe. Vi gjorde historiens sämsta pass båda två. Därför var vi bjudna på deppkväll hos Frida och Anton. Det blev dock allt annat än en deppig kväll. Diamond league, guitarrhero och kortspel. Det hela avslutades sedan med utgång på kb. = en riktigt grym kväll!!!







Idag har jag inte gjort ngt av vettig karaktär, men snart ska vi fira farmors födelsedag och ikväll ska jag och maria köra långpass på järavallen. Imorgon blir det stek på stranden igen, tacka vet jag sommarlov !!!


Maria :D

Har haft en alldeles underbar dag!!!

Dagen började med mys på bo01 med Kevin och det blev årets första dopp för oss båda!
Här har ni bildbevis på Kevin! Riktigt kallt ska jag säga er, bara 14 grader, brrr...
Sen blev det käk på en pizzeria :)
MUMMA!!!
och efter det ännu mera käk! :D Elin, Elin, Frida och Hannah var hos mig och grillade!
Men ni kan inte gissa vad Kevin gav mig :O
Kolla :D
En cykel!!! :D Du är bäst Kevin :)

Grattis Maria !!!

Idag fyller världens bästa Maria Sandström 21, tänka sig så gammalt ;)
Jag önskar min bästa vän en underbar födelsedag och firar med en bild från vårt senaste äventyr:)


Maria :(

Glömt att skriva att min cykel stals igår :( Idioter!! Kunde de inte väntat 2 månader till bara, sen hade det varit mer varsågod! Jag kommer ju ingenstans utan cykeln min :(

R.I.P.
Vi som har haft så många fina stunder tillsammans!
Snyft!

Maria 21 år!!!

Då fyller man år idag då och blir hela 21 år ;) Kanske inte så speciellt att fylla det här, men i USA, där får man börja supa ;) Tänk att man är inne på årtiondet när man ska bli klar med sin utbildning, skaffa jobb, gifta sig och skaffa barn :S Haha men nu ska jag inte pladdra på om sånt här, det finns såklart en hel del massa år kvar tills dess!!

Idag ska jag i alla fall ha en underbar dag! :) Vädret är strålande och det blir födelsedagsfirande med Kevin på bo01 :) Det blir även grillning ikväll.
Förresten, fick knappt nått grattis när jag vaknade imorse av familjen :O Kanske har man blivit för gammal för det där med firande på sängen nu... men såklart har jag fått en del presenter ;)

Mariaaaa

Bra dag!
  • FINT väder!
  • Intervallpass som för övrigt gick super!
  • Ätit på IKEA och fixat presenter med päronen!
  • Fikat med Carro och Tess på eh!
  • Chips och filmmys hos Carro (såg eagle eye, se den!!!)
Här har ni sötnosarna Carro och Tess för 4 år sen :)
Nu ska jag sova och tagga inför en ännu bättre dag imorgon! nattiii!

Hannah Få koll på döden

Haha igår påväg till lund så presenterade Johanna N en jätterolig app för mig och Viktoria. Nu är det nämligen möjligt för telefoner att räkna ut när du ska dö. Allt du behöver göra är att svara på ett par frågor och vips så har du svaret. Sedan räknar den ner i sekunder om du så vill. Och om du gud förbjude skulle glömma bort det så finns även servicen att få en påminnelse varje dag.
Haha ja jag säger då det :D Det lättade iaf upp stämmningen inför tentan :P

Hannah Sorgligt värre

Igår efter tentan stack delar av klassen + kemisterna till en indisk resturang och käka. Vi satt och snacka hela kvällen och det var supermysigt. Sedan när vi skulle åka hem kom jag på att jag inte skulle träffa dessa underbara människor på superdupermega länge eftersom alla åker hem till sig nu. Tusan vad sorgligt det blev. Har verkligen haft ett fantasktikt kul år har nog aldrig skrattat så mkt någonsin (och jag skrattar en hel del så det säger rätt mkt). Kommer sakna Emmapemma, Ida, Alissa och alla andra som bjudit på så många goda skratt !!!



Hannah Tenta

P.s. Min tenta gick bättre än förväntat, nu är det bara att hålla tummarna för resutatet :D D.s.


Hannah sommarlov !!!!

SOMMARLOV!!!!!




Har lite samma känsla som efter studenten. Känslan av att inte veta vad som ska hända, men att vad det än blir kommer att bli grymt kul och spännande. Om min sommar artar sig så som planerat kommer jag inte att ha en enda tråkig dag. Dessutom längtar jag verkligen till höstens äventyr. Fast borde nog inte längta så mkt utan bara njuta. Vilken tur att det går och ha studentkänsla flera år i rad, fast man bara tar studenten en gång :D


Maria

Äntligen JUNI månad! :D Ser fram emot fint väder, min födelsedag, alla studenter, fester, midsommar, bo01, tävlingar och mycket mycket mer! :D Kommer bli awesome :D
Nu blir det simträning och sen ska jag till Åkarp och Kevin ;)

RSS 2.0