Maria

Guess what!?!
Vi kommer inte hem på måndag :S Tydligen åker vi på måndag och är framme på tisdag! Vi blev allt lite chockade när Hannahs pappa skrev och undrade om vi visste att att vi skulle vara hemma på tis :S Hahha, vilken miss :P Vi som skulle packa våra väskor nu xD Så vi får alltså ytterliggare en dag i värmen ;) Dock missar vi ju vårruset :/
Precis kommit hem från Six Flags och det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig :/ Fullsmockat med folk och supervarmt! Men vi fick i alla fall åka världens största bergodalbana i trä och den var grym! Dock fick vi köa i 2 h och 30 min till lunch :/ Sen var vi alldeles för trötta för att stå ytterliggare 2-3 h till andra karuseller så vi åkte hem. Nästa gång blir det fast pass for sure!!!!

Dööör av värmeslag här, så funderar på att ta ett dopp i poolen, ciao! ;)

This is what happens when three girls gets bored


Hannah The switch

Igår såg vi The Switch. Ganska söt film faktiskt.



Hannah cookies

Nu är jag så mätt att jag inte kan tänka på mat utan att må illa. Vi har ätit i skolans matsal två dagar på rad nu och de har verkligen ALLT. Typ salladsbuffé, pizzabuffé, massa annan matbuffé och efterrättsbuffé. Ni fattar grejen. Igår fick vi höra att Oscar Käck har gått på UTA (lite coolt ändå) och rycktet säger att han var grym på att smugla pizza från caféterian och för att sedan frysa in den när han kom hem. Jag och Maria tänkte ju att vi kan ju inte vara sämre. Dock har vi varken plastburkar att placera pizza i eller ngn frys att frysa in den i så vi fokuserade på kakorna. De har världens godaste kakor där typ subwaykakor MUMS. Anyway idag gick vi dit med tomma handväskor och kom hem med dem fyllda av kakor hahaha lite gamigt, men ack vad gott x) 
Nu blir det snart Dälläs gott folk :) 


 


Hannah Zoo

Woho, äntligen gick det lite bättre på träningen :) Var riktigt kul att springa på banan. Även vädret har visat sin ljusa sida, och bjuder på lite mindre tryckande värme och mer sol, sånt gillar vi. :) Igår var vi som sagt på zoo, tog massor med bilder, men nu börjar kamerabatteriet ta slut och jag vill kunna ta lite fler bilder, så det får bli att vänta med att lägga in bilder tills jag kmr hem. Har dock snott lite bilder från fb, mohaha så ska se om jag inte kan få upp dem här iaf. :)


Go Mavs !!


Ja, de hade även dinusarier i denna fantastiska park ;)

Skräckblandad förtjusning i fågelhuset och fåglar är fortfarande ingen favorit :P

 
Snyggt, right ? :)



Maria

Har precis kommit hem från ett zoo i Fort Worth (30 min från Arlington). Jättelänge sedan jag var på ett zoo! Vet faktiskt inte om jag har varit någon annanstans än på skånes djurpark innan :P och det är ju inge vidare häftigt där :P Så nu har jag sett en massa djur jag aldrig sett i verkligheten innan (lejon, pigviner, hajar, krokodiler, geoparder m.m.) De hade även byggt upp en liten texasby i parken :)

Är lite trötter, men hade velat gå ut och sola, jävla moln :/ Kommer nog tyvärr hem nästan lika vit som jag var innan vi åkte :S dåligt, dåligt! Får försöka pressa satan de sista dagarna! Ska bli sol imorgon så ;)
Nu ska vi vila lite och sen (kanske) på bio och middag med en kille i laget. Vi får se vad som händer :P

Hannah Resturang :)

Bloggen prövar verkligen mitt tålamod, det tar år att ladda upp dem. Detta var från resturangen igår, vill lägga upp fler bilder från allt annat vi hittat på men jag får se om internetet vill sammarbeta bättre senare, annars får ni vänta tills vi kmr hem :)


The swedish girls




Coach och hans fru Lisa :)


Löpartjejer :)


Det är ju inte Ola direkt, men jag tror vi har hittat en bra vikarie :)

Hannah Ett engelskt bröllop

Om två dagar är det dags för ett visst engelskt bröllop. Det är fullständigt omöjligt att undgå här. Nedräkningen har tydligen varat i en evighet. Bilder på Diana visas om och om och om igen:) Men jag gillar det, alla fina klänningar och skor. Men gissa om folk här tyckte det var exotiskt när vi berättade att vi har vårt eget kungahus. Vi träffade en tjej från basketlaget härromdagen och hon undrade om vår kung var som deras president. Så vi förklara lite hur det fungerade :)





Maria

Wiiieeeehoooo :D Min dator lever igen :D Tydligen hade Marissa en likadan laddarsladd som mig, så det var bara att koppla i vägguttaget och vipps! :) Kanske lättare för er att läsa nu när jag skriver med svenska bokstäver igen ;)

Igår var vi på en jättetrevlig middag med coach, hans fru och några tejer från laget :) Vi var på en mexikansk resturang och snacka om att den var vacker! (Bilder kommer) Jag åt fajitas och det var supergott ^^ MUMMA!
Precis varit ute på en morgonrunda och nu ska jag dra mig ner till poolen ;) Seeee yaaaaa!
Bild från Portugal förra året!

Hannah run, run, run

Här är klippet jag pratade om för ett par dagar sedan, och som finns överallt på fb känns det som :P
Gaaah det ger mig gåshud, jag vill också vara så envis, snacka om att aldrig ge upp!! Tror det ska vara mitt nya mål :)
Ett annat mål borde nog vara att titta på färre löparklipp och göra ngt vettigt ist, som att plugga eller sova till exempel. Men varje gång jag tänker att jag ska göra ngt annat hittar jag ngt kul att titta på, datorn är verkligen livsfarlig :P




Dallas var riktigt kul, det blev ingen shopping, men vi fick en guidad tur och sedan fick vi träffa coach fru som jobbar som advokat i en skyskrapa mitt i Dallas. Typ 36 våningar upp, jag fick nästan svindel :P
Hans fru var iaf jättetrevlig och ikväll så ska vi ut och äta med henne, coach och nga i laget.

Igår gick träningen skitdåligt, jag fick till och med korta ner en intervall, men så går det när man bara dricker 2 dl på en hel dag när solen står på hela dagen. Inte smart, det började snurra efter 5 min jogg. Därför har jag idag verkligen bälat i mig vatten, och nu börjar jag känna mig som vanligt igen :)
Nu är det verkligen dags för en nap, innan det är dinnertime :)
See ya later:)

Hannah Here I am

Har ju på senare tid varit dålig på att lägga upp musik här på bloggen.
Så nu får ni en av mina favvolåtar, från en riktigt bra film :D



Hannah Paus

Ännu en ny dag :) Imorse avverkade vi dagens första träningspass, och nu sitter vi inne och väntar på nästa :P Idag är det ganska mulet, men det är fortfarande 30 grader varmt så att vara inomhus är skönast. Ikväll skulle vi egentligen på match men eftersom det finns risk för regn har de skjutit upp matchen :P Nu har vi varit och ätit lunch med coach Saurhage och imorgon ska han visa oss Dallas, då ska det shoppas (igen) :)
Gårdagens påskmiddag bestod av Maccaroni and cheese med hamburgare, snälla, snälla ge mig ngn normal mat snart :P Det var trotts det väldigt mysigt och vi fick träffa en tjej i lagets föräldrar, de var väldigt trevliga (och extremt amerikanska) hennes pappa hade bott i tyskland ett par år och jobbade för militären tror om jag förstod det hela rätt :P
Nu ska jag ta en liten nap innan träningen idag blir det 2x8 min och sedan backar yey, tror dock inte att vi har så fina buketter som vi har hemma menmen what to do ? ;)
Föresten nu har jag övat på att köra autumatare, så nu kan jag låna pappsens bil hemma muhahaha!!
Idag var vi även och tittade på golfbanan de har här. Jag har åkt golfbil för första gången, riktigt kul hehe :)
Peace out !!


Maria

Precis kommit in fran en liten loprunda. Emily visade oss runt i campusomradet. Nu vantar frukost (grot med smak av jordgubbar och gradde) ;) 

Idag ska vi ata lunch med coachen och sen pa ett mote med en som jobbar pa skolan. Vi ska komma fram till vilka kurser vi ska lasa m.m. Ikvall ska vi pa en basebollmatch och se nar the rangers spelar :)

Vadret ar trakigt idag med, jag vill ha sol!!! sa att vi kan sola och hanga vid poolen!

Maria

Ni kanske tycker att jag ar lite dalig pa att uppdatera, men min dator har dott sa det ar inte sa latt. Just nu lanar jag Marissas dator :)

Hannah har ju beskrivit det mesta vi gjort, men jag kan ge mina asikter :) Forth worth var riktigt mysigt men den dar rodeo-showen var inte riktigt min grej haha :P Det var alldeles for langa pauser mellan allt och jag fattade inte ett enda ord av vad speakern sa xD Vissa texasbor har sjuka dialekter :P

Igar var vi som ni sakert last pa tavling och snacka om att det var varmt. Blev faktiskt inte sa mycket tittande pa tavlingen som vi tankt oss, da det basta for oss var att gomma sig i skuggan :P Blev lite sugen pa att tavla, sa nasta lordag ska jag forhoppningsvis stalla upp i en tavling skolan ska till ;) Blir antagligen 1500 m. Btw. fick ju en blink av michael johnson, det ni ;)

Idag har vi tranat och firat pasken som alla har gjort har idag :) Det var jattemysigt! Vi lagade mat och grillade pa campusomradet! Jennifers pappa kom med paskagg fyllda med glitter som de gjort, sen blev det krig!!!! ;) Finns nu glitter i hela omradet haha :P Ni kommer fa se bilder senare ;)

Maste bara beratta att jag alskar maten har!!! :D De har saaa mycket av allt :D Vi har kopt kyckling, lax, pasta och ris, men har inte hunnit laga mat till oss sjalva en enda gang! Alla har tagit oss ut pa middag och lunch sa det har mest blivit "junkfood" I love it! :D De har sa manga matstallen att ga till och jag har mycket kvar att smaka! Tycker dock inte att maten de har i affarerna ar sa farligt onyttig som jag trodde den skulle va :P

Jag vill spela kort, men ingen verkar vidare sugen pa de :P Antingen pluggar eller sover de just nu :/ vet inte vad jag ska gora klockan ar bara 21.30 :S

Hannah Mr Prefontaine

Jag vet att jag har lagt in detta klipp förut, men det är typ det optimala klippet, massa löparbilder och dessutom innehåller det skitbra musik, så jag tkr det förtjänar att hamna här en gång till. :) Dessutom är ljudet bättre synkat denna gången :) Jag tittar typ på en massa löparklipp och idag såg jag ett på en tjej som sprang 600m, hon ledde, men efter 400 m ramlade hon och hamnade sist, men i mål var hon åter först. Snacka om fighting spirit!!!
Nu ska vi äta påskmiddag med laget innan det är dags för kyrkan, och jag hittade ngt att ha på mig :)
Happy easter everyone !!!




Hannah Bilder

Jag har inte hunnit lägga över bilder från min kamera än, så snodde nga av caroline ist:) Fler kommer så fort jag får tid!!!



Cowgirls, en sådann här hatt kmr definitivt att införskaffas inom en snar framtid!!


Japp, japp, de existerar på riktigt, framför oss satt två killar i typ 25års åldern, de såg likadana ut och hade likadana skjortor, boots, hattar och jeans på sig, undrar om de diskuterar vad de ska ha på sig varje dag, eller om det bara är när de ska på rodeo som de klär sig så ? :P
Fick förövrigt rysningar när de spelade nationalsången, det var riktigt pampigt!!
Haha sedan var det helt sjukt, för i pausen så tog typ de som höll i evenemanget fram en jättestor slangbella och började skjuta ut t-shirts, och alla gick banana och var fullkomligt galna :p började typ dansa och sjunga och var överlyckliga haha visste inte riktigt hur jag skulle reagera men kul var det !!!

Jag hoppas ni känner igen dessa tre ;)

Hannah Så ni kan få koll på läget lixom ;)

Hej förlåt för kass uppdatering !!!!
Vi var dock på tävling hela dagen igår och iförgår kom vi hem så sent så jag orkade inte uppdatera. Nu har det hänt så där obehagligt mkt saker igen så jag vet inte var jag ska börja berätta. Just nu har vi precis varit ute på longrun. Vi sprang längs med en flod som går genom fort worth(en stad nära arlington) så det var mkt att titta på. Många människor var ute och firade påsk så det luktade grillat var vi än sprang. Riktigt mysigt !!!
Nu har jag precis krängt en halv burk B&J. Maten här är riktigt fet, och jag kommer att få skaffa mig nya matvanor om jag inte vill bli tjock. Äter typ bara saker med lågt fettinnehåll, men även typ low fat yoghurt men till och med den smakar socker. Just nu är det svårt att laga egen mat, för alla i laget är så trevliga och vill visa oss deras favoritmatställen hela tiden. Så vi har knappt lagat ngn egen mat :P
Härrom dagen var vi med caroline på ett ställe i fort worth där alla hade cowboyhattar och boots. Det var riktigt kul. Sedan gick vi på rodeo, tkr det var bäst hittills. De tävlade verkligen om att sitta kvar längst på en tjur och typ fånga kalvar med lasso. Ibörjan var det en tjej som red in på en stor skäck, med en amerikansk flagga och så sjöng de god bless the USA, då kändes det verkligen att man var i en sydstat. Kulturen här är verkligen häftig, och de är väldigt stolta över sitt land. Rodeoshowen var typ precis som i alla hästböcker, fast bättre!!!
Idag ska jag följa med de amerikanska tjejerna till söndagskyrkan, ska verkligen bli intressant, de var väldigt förvånade när vi sa att vi aldrig gick i kyrkan hemma. Men jag tror det blir en kul upplevelse, undrar vad jag ska ha på mig för kläder....

Igår hängde vi med laget på tävling. Det verkar vara himla kul att tävla för laget för alla hejar på varandra, och när det var dags för staffetter så blev folk helt crazy.
Vi såg förövrigt både jeremy warriner sonya richards och micheal johnson. Så vi tog både bilder och fick autugrafer(lite nörd måste man ju få vara) Haha óch när vi skulle gå så fick maria en liten blink från micheal johnson, det är det minsann inte alla som får !!!

Efter en hel dag i solen har jag intagit min roll som ledande räka, då jag bränt mig riktigt illa och har intagit en rosaröd färg.

Nu blev det en hel roman, med en massa lösa stycken, ska försöka uppdatera oftare i fortsättningen, och ladda upp en massa bilder. Om det är ngt fel med texten ovan får ni ha överseende, för jag har kommit åt ngn inställning som gör att jag inte kan ändra den. (Min tekniska ådra är på topp som vanligt)

Saknar er alla väldigt mkt, och håller tummarna för att det portugisiska vädret blir bättre snart.

Hannah collegenight

Haha det amerikanska folket är verkligen ett speciellt släkte. Det är mat och no worries all the time, men jag gillar det :) Igår var vi som sagt ute på en klubb. Alltså att vakterna bar cowboyhatt och boots säger ju en del. Själva stället var typ byggt som en lada innuti så det kändes verkligen som klippt från en film. Dagens var nog när de satte på en tecknolåt och alla började dansa linedance fast med lite moderna dansinslag, jag bara whaaaaat ? haha men det var riktigt kul faktiskt, inte så svårt utan jag kände att det var på min nivå x)
När vi kom hem igen fick vi för oss att det var ngn i lägenheten, för ett fönster som stått öppet när vi gick var stängt nu. Som tur var så var det ingen där så vi somnade tryggt :P

My new dress :)


Svenska tjejer, alltså det är ngt särskillt...


Trackteam


Just in case lixom :)

Maria

Hade en jättetrevlig kväll igår :) Men vissa texasbor är ju galna, åtminstonde när de dansar! :P Har aldrig sett nått liknande haha ^^ En tjej sprang och hoppade runt i bh, andra stod på bord och dansade slampigt som bara den och några killar hoppade runt med ljus i olika färger i händerna, haha xD Stört! Fanns även ett antal människor med cowboyboots på plats ;) Men som sagt kul var det och det kom en hel del låtar vi kände igen :) Vi fick även lära oss en dans som alla kan här borta och hela dansgolvet flyttade runt på samma sätt, sånt borde det finnas mer av!

Har precis ätit frukost och just nu väntar vi på att Merissa ska komma hem från skolan, så att vi kan ta oss ut i värmen ;)

Hannah

Woho vi har äntligen lyckats få igång våra datorer :) Tack vare Caroline som kom på att vi kunde pussla ihop laddarna. Så nu har jag en liten del av en amerikansk laddare som passar i väggen, och en liten del av min laddare som passar i datorn. Bra va ?!?!?!
Idag skulle vi egentligen till ett zoo, men det var inte jättebra väder (med texasmått) så de var rädda att de skulle stänga om det skulle börja regna. Vi åkte till ett jättestort köpcenter istället. Allting är verkligen jättebilligt och jag hittade jättemkt fina saker. Framförallt hade de fina nikekläder, och för lite mindre än 700kr fick jag:

  • En sportbh
  • Två skitsnygga shorts
  • En långarmad träningstopp
  • En T-shirt

Bäst av allt var att jag hittade de shortsen som jag har velat ha jättelänge och de kostade typ bara 180 riksdaler :D

Sedan köpte jag en jättefin sommarklänning som jag ska inviga ikväll, vi ska nämligen ut på någon klubb som har collegenight :) Tydligen var det en av killarna i laget som blivit rent förskräckt när Emily och Marissa berättat att vi skulle till en klubb, han trodde tydligen att vi bara gillade countrydans eftersom vi var vita. Jisses vad jag skrattade när jag hörde det, så fel det kan bli :P

Eftersom jag har min egen dator nu kan jag lägga in lite bilder igen :D Så här kmr ett litet smakprov på vad vi hittat på hittills.

 

 


Första måltiden




Vi hyrde film igår för 1 dollar :)


Shoppaholic

Marissa och Emily


Maria

Skriver med min egen dator, wiiieeeehiiii... Så nu blir det lättre för er att läsa kanske ;)
Träningen igår gick bra och jag mår toppen, känner inte av nått jetlag så det är bra :) Lite tråkigt bara att vi inte kan göra all träning med laget eftersom de är mitt inne i sin sässong.

Idag var det meningen att vi skulle på zoo, men vädret var inget vidare tidigare så det tar vi en annan dag :P Istället stack vi till Arlingtons största mall och snacka om att det var stort!! Allt var dessutom hur billigt som helst :D Typ alla klänningar kostar mellan 80-200 kr, galet!! :) Alla träningskläder är också en hel del billigare än hemma, så det blev lite shopping :) Vi har precis varit ute i solen och ikväll ska vi ut till "the cowboys" (ett uteställe). Ska bli hur kul som helst :) Det skulle tydligen vara collegekväll där ikväll :)
Bland annat köpte jag de här shortsen, fast svarta ;)

Hannah crazzzzzy !!

Jag vill ocksa kunna gora sanna har pass ngn gang i framtiden, sa fullstandigt galet !!!

Watch more video of Kim Smith on flotrack.org


Hannah day 2

Gaaaah vad jag gillar detta stallet !!!!
Alla gar typ runt i traningsklader hela dagarna, och nar vi inte tranar sa star ata,sova, kolla tv, flotrack eller facebook pa schemat. I love it !!
Enda sorgliga saken ar att vi inte ar ute sa mkt, det ar sa varmt sa det naturliga ar att sitta inne, igar var vi bara ute under traningen i typ tva timmar, och idag har det varit samma sak. Snart ska vi dock aka till banan for ttraning nr tva. Ska bli kul att trana pa bana, deras stadium ar storre an ngt annat jag har sett. Holl pa att skramma livet ur Marissa, en tjej i laget som korde bilen nar vi akte dit igar. Jag bara SHIT nar vi svangde in mot stadion, och hon trodde det hade hant ngt hehe . Men den ar verkligen gigantisk, tror inte det finns ngn sadan byggnad i Sverige. Vi akte aven forbi the cowboystadium igar (dar de hade superbowl i ar ) och den ar annu storre, helt sinnessjuk.
Alla i laget ar verkligen jattetrevliga och valdigt framat, sa vi far prata en massa engelska, men det ar inte alls sa jobbigt som jag trodde det skulle vara utan bara kul!!
Haha vet inte hur vanligt det ar har, men igar var det en tjej som missade traningen for att hon hade hamnat i fangelse. Hon hade tydligen missat att hon skulle betala fortkorningsboter eller ngt sant och fatt tva dagars fangelsestraff :O Sen ar det en annan tjej som ar lika gammal som Maria som ska gifta sig nasta manad, sa allt ar lite annorlunda an hemma, men det ar sjukt kul !!!
Saknar dock nga riktiga skogsstigar, for underlaget ar inget vidare, de asfalterar allt !!!!
Sa det kanns typ som att det ska bli skont att springa pa banan :P 

Eftermiddagens traning:
2x1000, vila 3 min (park)
2x120, 6x300, 1 min vila, 4x150  (bana)


Min mobil har forresten helt slutat fungera, sa det gar inte att fa tag pa mig hur mkt ni an forsoker ;)


Maria

Kom fram hit till Arlington sent i forrgarkvall :) Det ar riktigt kul att antligen vara har :) Flygresan var ganska jobbig, men det ar verkligen tur att de har filmer pa flyget sa att man har natt att roa sig med. Jag kollade pa The black swan (konstig film :S), Harry Potter 7 och Djavulen bar prada :) Vi bor hos tva tjejer i laget och de har en sjukt stor lagenhet :)

Igar var det sjukt varmt har. Sa varmt att jag nastan ville ta forsta flyget hem! haha. Det vara bara for att vi sprang ett distanspass nar det var som varmast (3 pa dagen). Riktigt idiotiskt! Jag holl pa att do av varmeslag!!! Men man vanjer sig hoppas jag :P Vi at amerikanska pannkakor, handlade pa wallmart och en hel del annat :) Jag fick aven inhandla mina underbara Reeses cups :D Sjukt goda (typ jordnotssmor med choklad runt om). All mat ar superbillig har och vi handlade aven Ben and Jerry, det ar ju ett maste ;)

Idag ar vadret lite svalare och skont det tycker jag!! :) Sa idag har traningen inte varit sa jobbig att utfora :) Har mest slappat idag, da det ar sa molnigt :/ Jag borjar nastan klattra pa vaggarna, alla vilar just nu :/ gaaahhh. Vill hitta pa natt!! Men snart ar det dags for traning :P

Imorgon kanske vi ska pa zoo :)

Hannah TX

Hellu!!
Nu ar vi framme i texas. Hade velat beratta sa sjukt mkt for er men tyvarr sa var vi i vanlig ordning inte varldens smartaste manniskor och hade inte med ngn adapter sa att slapa datorer over halva jorden var totalt meningslost. Dessutom har det amerikanska folket enbart adapter for att kunna fixa till amerikanska uttag och inte tvartom. Sa nu lanar jag en av tjejerna vi bor hos, Emelies dator. Har ar helt sinnesjukt varmt, vet inte riktigt vart jag ska ta vagen for att inte fa varmeslag. Vi sprang distans idag och det var typ det varsta jag gjort pa lange, galet ar ordet.
Collegelivet ar precis som pa film. Forutom att de har mkt storre lagenheter. Vi borjade dagen med att aka till ett frukoststalle tillsammans med coachen, skitkul, dar var folk som gick omkring i cowboyhattar och tyckte det var grymt exotiskt att vi kom fran sverige. Vi at amerikanska pannkakor med smor och sylt NAJS !!
Sedan har vi varit och handlat pa wallmart, dar allt var jattebilligt. Allt har ar fyllt med socker och fett, trotts att vi handlar nyttiga saker kanns det onyttigt.
Chicago har forovrigt sjukt coola toaletter, med plast pa ringen som bytas ut nar man spolar. Grymt imponerande vad de dar amerikanarna kan komma pa.
Jag bara svamlar och tyvarr kan jag inte uppdatera sa mkt som jag vill, men nga ganger till blir det ivarjefall !!!
Bilder far det bli nar vi kmr hem.
See ya later!!!

Hannah Mot Amerika

Nu är det snart dags. Har precis varit ute och sprungit en timme i det vackra vädret och nu ska jag säga hejdå till brossan innan det är dags att packa ihop det sista. Är riktigt nöjd med gårdagens lopp, även om jag hade velat ha en mkt bättre placering. Slutade 11, men som vi nu skrivit x-antal gånger här på bloggen så var det stentufft. Det är bara att bita ihop och träna på!!!
En närmare beskrivning av loppet och restankar får jag lämna när vi kommit fram, för nu börjar jag få ont om tid :)

Maria :D

Om bara några timmar är det dags att bege sig till Kastrup. Därifrån väntar en resa på över 14 timmar! Vi ska mellanlanda i Chicago för att sedan landa precis utanför Arlington!! :D Så ikväll kl. 23.07 (amerikansk tid) är vi äntligen framme :D Ska bli så himla kul!!!

Här har ni det nuvarande laget där borta. Ska bli så kul att äntligen få träffa dem :)
Nu ska jag käka frulle och sedan packa ner det sista innan det är dags ;)

Maria, USA

Shit imorgon åker vi till USA!!! :O Så fort tiden har gått! Skönt det inte är denna gång vi åker dit för att stanna, inte riktigt redo för det än ;) Vi ska bara dit och hälsa på i 2 veckor nu. Det är inte förän i augusti som vi åker på riktigt, men tiden tills dess kommer nog att gå ännu fortare!

Här har ni väderprognosen ;) Ganska najs va? Tycker bara att alla de där molnen ska försvinna, då hade det varit perfekt!

Terräng SM gick väl helt ok för min del. Det är ju lite svårt att bli nöjd med placeringen (9:a) när det gick så otroligt bra förra året (2:a), men det är inte det som är det viktigaste. Jag sprang så bra jag kunde för dagen och får vara nöjd ändå ;) Alla har ju förbättrats en hel del sen sist.
Fått lite bilder från Hannah. Bild från JSM i somras. Snacka om att det regnade under det loppet!

Hannah It´s time to run

Tagga, tagga, tagga hörs när jag gått i mål :)
15 min of pain som de säger i Without limits. (även om jag tänkte springa snabbare än så ;) )


Maria, spring för livet!

Snart smäller det! Wich me luck ;)
Från en träning i somras ;)

Maria

Kolla in klippet nedan ;) Om man ska gifta sig ska man göra det såhär ;)

Hannah Uppsala

Idag har jag lärt mig följande saker:

  • Skåne har absolut inga backar att prata om, inte ens i bokskogen.
  • Man bör inte köra bil i uppsala, för det är enkelriktat precis överallt.
  • Räkchips är chips som har samma koncistens som frigolit och de smakar absolut ingenting, men är ganska goda ändå av någon anledning.

Alltid lär man sig något !!!

Efter en trevlig middag med Ola och Karna har jag och Maria nu intagit vår favvoposition, halvliggandes i scandicsäng med datorn i knät. Just nu sitter jag och kollar dagens resultat och taggar inför imorgon. Ska bli kul att springa, hoppas bara jag orkar hålla i det och springa hela vägen in i mål, kmr vara kört om man dör på vägen. Efter 1500m (man springer två varv på en 2km bana) kmr nämnligen världens sjukaste backe. Alltså vi snackar typ klättring !! Enligt ryckte är den 400m lång med en stigning på 28m, jag kan säga att syran kom bara man joggade uppför.

Annars var det himla kul att få komma till en riktig tävling igen, även om det inte var så längesen sist, så är det något speciellt när de blåser i pipan innan start. Även om man inte själv springer så bubblar det till lite i magen.




Najs :)


Maria och Karna :)


Mat !!!


Upptäckte imorse att vårt körsbärsträd där hemma har förresten börjat blomma, ett riktigt vårtecken!!
Hoppas bara det hinner slå ut tills på måndag så jag får se det innan jag åker, för det är så mysigt när det blommar :)


Maria, Uppsala!

Scandic!!!!!!!! Längtar redan till morgondagens frukost :D
Som ni vet befinner vi oss i Uppsala, men det är inte förän imorgon det smäller!
Hörde att ni har haft regn hemma i Malmö, men här har det varit strålande solsken hela dan ;)
Sitter och nördar oss framför våra laptops ^^
(Det löste sig förresten med min bokning, skönt att veta att jag får komma iväg :P)

Maria :S

Åhh blir galen! Innan man åker till USA måste man fylla i en massa uppgifter och skaffa ett så kallat redness-nummer (eller vad det heter). Har fått det där numret och sen ska man även fylla i fler uppgifter på sas hemsida. Har gjort det flertalet gånger, men tydligen har det inte skickats iväg :S Jag som trodde att det var fixat och donat :/ Så måste ringa Sas så fort de öppnar, tänk om de inte släpper iväg mig :S HJÄLP!

Tänk att vi åker på måndag! :O

Skulle suttit i bilen påväg till Uppsala nu, men Ola har försovit sig. Är jag förvånad? Nej, inte direkt :P hehe
Tur att jag inte ska springa idag, hade blivit lite smått stressad annars.

Maria

Håller just nu på att packa inför USA! Så det är kaos i mitt rum, kläder överallt :P
Imorgon bär det av till Uppsala och Terräng SM :)
Kommer att bli ett tufft lopp på söndag, ja ni kan ju kolla nedan ;)

Maria =)

Är sååååå mätt!!!
Kevin och jag firade vår dag idag istället ;)
Jag överraskade honom med en 3-rätters middag (=
Dukat och klart ;)
Förrätten (Räkmacka med sallad, räksallad, ägg och citron)
Huvudrätten!  (Kycklingrullader med örtfyllning invirade i bacon med potatisklyftor, bearnaisesås och sallad) Ser kanske inte så gott ut, men det var det ska ni veta!! :D
Efterrätten :) (Cheesecake med bär)
Namnamnam.... :)
Fick dessutom blommor och choklad av Kevin!

Hannah En lägesuppdatering

Sista skoldagen på tre veckor, vad säger ni om det va ?!?!?!

Tiden bara svichar förbi, nästan så man blir rädd.
Ska även hinna med sista jobbdagen på två veckor, packa klart och äta sushi med mamsen ikväll MYSSSSS:D:D
Igår lyckades jag på något underligt vis få tillbaka ca 300 låtar på min ipod. Jag har inte kunnat spela dem på två år så snacka om att jag var glad :) Sedan fick jag ytterligare 700 låtar av min bror så nu har jag hur mkt musik som helst att lyssna igenom, kmr inte kunna sova på flera veckor, underbart !!!
Sprang förövrigt sista passet i parken innan uppsala igår, och det var helt klart bästa passet denna veckan så nu är det bara att ladda som gäller.

Kärlek :)

Maria

Wiieeehoo då var mattetentan över och jag kan pusta ut och se fram emot Terräng SM, påsk och USA!! :D
Gick faktiskt riktigt bra på tentan dessutom ;) Eller det kändes bra får jag väl säga :P


Jag ska snart bege mig till Lund och Åsa :)


Här har ni snyggingarna för 10 år sen xD Haha fy asså!!!


Maria, 1 år <3

I år med älskling idag! :) Tänk vad fort tiden går!
min snygging
haha, första bilden på oss, fin...
Puss puss
Wich me luck på min mattetenta ;)

Hannah Medley


Har förövrigt snöat in lite på Moulin Rouge den senaste veckan.

Här är ett grymt fint medley, som jag förövrigt av ngn anledning har lärt mig utantill x)
Vet dock inte varför jag valde den dubbade versionen men ni får blunda för det, låten är ju densamma :)




Hannah Muffinsbak

Hej :)
Idag har jag förutom tränat och gått i skolan bakat cupcakes med världens bästa Jossan <3. Var typ tusen år sedan vi sågs sist, så det var verkligen kul att träffa henne!!
Blev en massa skitsnack och riktigt smarriga muffins fyllda med kemikalier höhö. Det var nämligen inte vilka muffins som helst, utan speciella "disneyprinsess-cupcakes". Det ända man skulle göra var typ att tillsätta ägg och vatten. De var goda iaf och vi åt upp allihop. :)












Maria

Jaaaa... Jag har fått tillbaka min vattenkänsla! :D Hej igen, efter 3 år utan dig ;) Helt underbart måste jag säga, flöt fram på träningen och det kändes så lätt! (Lite svårt att förklara för er som inte varit simmare, men det finns nog några där ute som förstår mig ;) hehe
Idag har jag pluggat, slöat, simmat och handlat. Men har även hunnit med en mysig fika på Espresso House med Elin, Jennifer och Frida :) De har fått in nått nytt nu, Cheesecake choklad. Himmelsk för alla chokladälskare!!!! Ville bara ha mer...
Imorgon blir det en fullspäckad dag:
Mattetenta :S
Fika med Åsa (som flyttat till Lund btw)
Växla pengar
Löpträning
Jobb
Nu ska jag återgå till min matte, kul, kul! :/

Maria

Inget kallvatten :S !!! (I vanliga fall brukar det vara att man inte har nått varmvatten), men då ska ni bara veta att det är värre när kallvattnet är borta! Jag har precis kommit från träningen och vill duscha, men vattnet är skållhett!! :/ Det bränns! Har fyllt badkaret med vatten och väntat i 30 min nu på att det ska svalna, men det är fortfarande alldeles för varmt :S
Idag har jag inte gjort så mycket annat än att jobba (10-16) och träna :P
Ska hoppa i badkaret så snart det går och sen ta tåget till Kevin :)

Hannah Du kan alltid bli nummer ett

Idag träffade jag Liisa och Markus, riktigt kul har inte träffat dem på evigheter, och Liisa som åker till staterna imorgon spännande...men snart är det ju även vår tur :)
Vi var iaf och hälsade på vid vår gymnasieskola, alltid lika kul att komma dit och hälsa på, men gud vad det känns avlägset, även om det var mindre än ett år sedan vi slutade.
Nu ikväll var det styrka som vanligt, gick inget vidare hoppas, hoppas, hoppas att det blir bättre imorgon :P
Igår satt jag och snackade med pappa om Robyn, och av ngn anledning kom vi in på lilla sportspegellåten.


Kommer ni ihåg den här....

Maria

Vi åker till USA om bara en vecka :O Sjukt! Ska bli så otroligt kul att komma till värmen och få träffa alla där borta!
Tänk att jag inte ska få äta toast och glass från ed & william i år :/
Satt uppe alldeles för länge igår, fastnade vid datorn. Inte bra! Speciellt inte när man måste upp och plugga :/ Men har ju bara mig själv att skylla :P Nu ska jag återgå till mitt extremt roliga matteräknande :/
Hej så länge ;)

Maria

Strålande solsken och 15 grader i skuggan!!!! UNDERBART! (=
Min fot verkar må bra, så har kunnat köra på i två dar nu :)
I fredags var det förfest hos Julia med våfflor och godis ;) Efter det drog jag hem till Kevin och sov. Hann inte vara där så länge på lördan, skulle jobba 10-16. Jag fick göra betydligt mer i lördags och nu har jag gjort skoprovningar helt själv ;) Gick faktiskt ganska bra, men har en hel del kvar att lära när det kommer till att ta fram den rätta skon :P
På kvällen var det klassfest hos Filip :) Trevlig kväll! :)
Om ni undrar vad vi gör på våra klassfester så kan ni titta på klippet nedan ;)
Ska plugga och vila lite innan Hannah kommer och hämtar mig. Blir bokskogen like usual ;)

Hannah Moulin Rouge

Wow!!!
Har precis tittar på moulin rouge på datorn och av en slump satte jag i mina mussepiggöron som hörlurar. Shit vilket ljud helt underbart, har aldrig varit med om ngt liknande. Hörlurarna gjorde att jag för en stund helt glömde omvärlden och under två timmar befann mig i 1900-talets bohemiska paris, med fantastisk musik och vackra sångtexter !!! Jag är hänförd, har alltid sagt att jag inte bryr mig om ljudet ur högtalarna men detta var helt galet bra, så har nu helt ändrat uppfattning :) Nu ska jag ut med vovven, sen kmr jag nanna sött och drömma om fina klänningar och Ewan Mcgregor ;)



Hannah woho

Livet leker och solen skiner yey :D


Johanna!!!!

Tja!
Tycker att det var lite orättvist att jag inte har fått skriva något i denna bloggen så nu är det min tur. Jag är då Johanna en slags kompis till Maria och Hannah, jag är 17 stora år, singel.... Om ni vill veta hur jag ser ut så kan ni kolla på bilden nedanför. Släng en kommentar om ni vill ha mitt nummer ;)
Jag sitter då som sakt hemma hos Maria (jag har några få kompisar om ni undrar) har precis gjort klart ett so-arbete så nu är det FEST (helg)! Vi ska senare hem till Julia och käka voffler ska bli riktigt gott!
Hoppas ni får en bra fredag!
Puss och kram Johanna

Maria

PORTUGAL!!! <3<3<3
Blir så ledsen när jag tänker på att jag inte ska till detta underbara ställe i år :(
Men kanske inte ska vara så ledsen egentligen för snart är det ju dags för USA! Vi åker om så lite som 10 dagar!! Shit ! :S :D
Tråkigt bara att Johanna inte kommer med oss :(

Hundra inlägg

Btw det förra inlägget var vårt hundrade, knas va ?!?!?!?! :D



Hannah Är inte mikrofonkåt!!

Om jag måste höra någon av Septembers låtar en gång till tror jag att jag kommer få en allergiskreaktion av det allvarligare slaget. Är hon verkligen så fantastiskt bra att man måste spela henne på alla radiostationer samtidigt? 
Allting låter ju likadant, trotts att låtarna i sitt ursprung lät olika, kan inte säga att jag är ett jättefan, men det kanske ni förstod :P 
Igår var även jag hos Frida och Anton och käkade våfflor. Behövde inte äta på hela förmiddagen idag för jag var fortfarande mätt haha :) Imorse blev det chillträning (snacketräning) med Johanna H (hoppas ni är nöjda med förtydligandet ;) ) och om två timmar är det dags för tröskel :P

Maria

Vaknade 10 imorse, najs! :D Bara slappat och nu ska jag till stan med bästaste Jennifer :)
see ya later ;)

Marre

Kom precis hem från en trevlig våffelkväll hos Frida och Anton. Blev äckligt mätt av alla våfflor, men gott var det! :)
Idag har jag även simmat och jobbat mellan 11-20. Köpte ett par nya löparskor också! Så nu kommer det gå fort ;) Här har ni dem (Asics, Sky Speed):
Usch vet ni vad :( har fått ont i foten, icke bra detta! Hade riktigt ont under och efter träningen igår :/ men nu käkar jag Diklofenak och ska vila i 2 dagar, så jag hoppas på det bästa!
(Blekfis :S) Hoppas att jag kan springa igen på fredag!


Hannah snart träning

Har suttit och planerat in en massa jobb och annat kul senare i vår :)
Just nu växer ångesten inför kvällens intervaller. Min kropp är helt död :p
Hoppas jag blir piggare när jag kmr till träningen, brukar ju bli så :) Men först ska jag överdosera spotify en stund till :D



Här är ett litet smakprov, ingen pepplåt direkt, men jag tycker den är sjukt fin!!!

Hannah Trött

Filmen var en fullständig nitlott, se aldrig den !!!
Vi gav upp efter en timme :p
Träningen var jobbig, jag var seg som en polkagris som legat två år i köksskåpet.
Nu går jag och lägger mig och hoppas på en bättre dag imorgon, godnatt.

Hannah, Zack is back ;)

Som ni vet befinner jag mig hos Maria och det blir nu filmys ;)

Maria

Om ni inte har kollat in denna musikvideo borde ni göra det ;) haha. Videon är minst lika sjuk som låten!!! xP
Hannah och Johanna har precis däckat i min säng och här sitter jag taggad till träningen, NOT ;)
Här har ni sömntutorna ;)

Maria

Himma från skogen igen och det blev ett okej pass på 87 min! Vi sprang aldrig vilse dock, men tiden gick ganska snabbt ändå. Om man har ett bra samtalsämne rullar det på ;) Och såklart blev det ju en favorit i repris, DONKEN efter passet! Gott gott!! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan plugga lite matte innan Kevin kommer och hämtar mig ;)
Haha hittade en bild från en tävling jag sprang i Finland 2007, där jag vann en stol xD konstigt pris! Mina föräldrar fraktade hem stolen förra sommaren, så nu står den faktiskt på mitt rum haha x)

Hannah Mot Bokis

Simningen imorse gick väl helt ok, kan iaf vara med på alla intervaller nu, och orkar simma frisim nästan hela tiden, så även jag lär mig nog tillslut :)
Nu har jag och Johanna räknat ikapp den senaste matten, så även om jag har en del gamla synder att ta igen så känns det helt oki med ny föreläsning imorgon. Efter matten gjorde vi en smarrig linssoppa (studentmaten nr 1, en portion kostade 4 kr ;) ) Nu börjar det närma sig veckans långpass, och det verkar som om vi för en gångs skull blir full bil ut till skogen, alltid kul när vi är många !!! Men nu börjar det bli läge att byta om seee yaa:)
Förresten glöm nu inte bort att titta på Mästarnas Mästare ikväll på ettan, apbra program :) (om ni inte sett första delen så finns den på svtplay ;) ) Där är en superkvinna med som heter Evy Palm, hon är helt galet stark :D




Maria, vilse i skogen

Vågade mig aldrig upp i femman :S Tänk så feg man blivit med åren. Att hoppa från trean tyckte jag var tillräckligt läskigt idag, haha :P Blev en halvtimmes simning för mig själv också. Hade två störiga barn på min bana och de skulle tvunget simma i bredd och ta upp hela banan :S Efter att ha simmat in i dem ett antal gånger flyttade de dock på sig ;)

Jag har precis sovit 1h och snart bär det av till bokskogen för den vanliga söndagsrundan :P Har ett tips till alla er som tröttnat på distans och tycker att tiden går långsamt: Spring vilse! Mycket roligare och oj vad fort tiden går! Undvik stigarna ibland och våga er ut i skogen ;) Mitt och Hannahs mål när vi springer i skogen är att ta nya vägar varje gång och villa bort oss, sen tar det alltid en hel del tid att hitta rätt igen ;)

Hannah simning

Dags att dra till simhallen.
 
Ganska nöjd med gårdagen (förutom att jag torskade i monopol), även jag öppnade för fort (att man aldrig lär sig) och slutade fyra. Hade så gärna velat sluta 3a men är krafterna slut så är dem :P Bara att träna på och komma igen, två veckor till terrängsm!!

Maria

Idag har det varit terräng DM i Ystad! Tråkigt väder och fortfarande ont i baklåren, men bra gick det ändå :) Alla öppnade väldigt snabbt så loppet gick riktigt fort och jag kom 2:a. Ikväll har man varit hos Hannah och spelat Monopol med löpgruppen. Haha var riktigt kul hur mycket alla fuskade tillslut xD man kunde inte hålla koll på någonting. Jag och Frida var näst bäst på att lyckas med våra fusk och kom 2:a ;) gryyyymt! (De som kom först hade snott så mycket pengar att det var omöjligt att slå dem, haha). Men nästa gång får det nog bli något annat spel, detta tog alldeles föööör lååång tid! :P
Usch vad klockan blivit mycket :/ lyckas aldrig lägga mig i tid på lördagar, men det är inte så lätt när man ska upp tidigt söndag morgon :P
Imorgonbitti ska vi ha hoppbasängen för oss själva ;) Så bli en massa trampolinhoppande för min del, wiiehoo :)
Tänk att det såg ut såhär på Aq-vq-kul innan och nu finns bara en liten del av denna pool kvar :O Saknar alla tävlingar man har gjort där! Bra tider det. (Om ni kollar noga kan ni se min lilla lillebror i mitten, haha)
Finns lite dåligt med bilder på när jag simmar, har mest filmer :P Men hittade den här dåliga gamla startbilden :P

Maria

Åh jag som hade tänkt vara duktig! Skulle in på SAS hemsida och skriva in mina passuppgifter m.m., som man måste ha gjort innan resan. Men enligt SAS finns jag inte med som resenär :O Så nu blir jag tvungen att ringa dem imorgon och be om hjälp, blääää...
Tänkte att ni kanske vill veta hur min slappiga dag har sett ut ;)
Skola: 9.00-12.00
Lunch: 12.00-13.00
Slaviskt Prisonbreak-tittande: 13.00-16.00
Träning: 16.00-16.30
Mera Prisonbreak tittande: 16.30-20.00
Hahah japp ni har fattat det rätt, jag är just nu Prisonbreak beroende. Sånt händer när man köper en 2:a säsong ;)
Btw. har kvar min träningsvärk, det här kan inte stämma :S 5 dagar har gått nu!

Hannah, Pre

Mannen, myten, legenden...



Käkar godis kollar på gamla "Pre"klipp och laddar inför morgondagens lopp :)


RSS 2.0